Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Barnkläder

Barnkläder skidor

Hitta ett brett utbud av Barnkläder-produkter för skidor. Upptäck de bästa erbjudandena på snowinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Barnkläder

Märken i Barnkläder

Vad ska man ha på sig Skidåkning och Snowboard?

Baslager

Baslagren är täckningen av kläder som ligger närmare din hud, huvudsakligen som dubbelhud som kan hålla värme eller kyla. Baslager ger ett lager av värme för att hålla dig avslappnad och bekväm under skid och snowboardåkning. Du kan köpa dem från Atomic , Rossignol , Volcom , Head , Burton , Columbia , CMP .

Fleeces

Fleeces är fantastiska och de har så många fördelar. Den kan användas för att skapa jackor, mössor och halsdukar, träningsbyxor, och det finns så många underbara skapelser du kan göra. Fleece är mjuka, lätta och lätta att tvätta. Fleecekläder används för att hålla dig varm under skid och snowboardåkning.

Jackor

Jackorna är kläderna för överkroppen, vanligtvis sträcker sig under höfterna. Jackor har oftast ärmar och krokas fram eller ibland på sidan. Jackor används främst i kallt väder för att skydda din kropp från isande vindar.

Byxor

Byxor är ett plagg som är mycket känt nuförtiden. Byxor skyddar kroppen från midjan till ankelbenen. Byxor lindade runt båda benen separat. Byxor används för både vardagliga och ceremoniella tillfällen och används av både män och kvinnor. Idag har det utvecklats till en stil och finns i varje garderob.

Träningsoveraller

Träningsoveraller har tidigare utvecklats för användning vid turné eller träning, främst för experter att använda under skid och snowboardåkning för att hålla dem varma och avslappnade. Du kan köpa träningsoveraller från Atomic, Rossignol, Volcom, Head, Burton, Columbia, CMP.

Tröjor och huvtröjor

Tröjor och hoodies är klädsel som används på vintern för att hålla kroppen bekväm. En sweatshirt är en tunn skjorta utan krage och gjord av raffinerad bomull eller bomullsblandat tyg. En hoodie är en tröja med keps som även kan innehålla en ficka eller vara helt dragkedja. Tröjor och hoodies används också för skidåkning och snowboard.

Västar

Skidåkning och snowboard med västar kan förbättra din löpsituation. Det kan också hjälpa dig att öka din aktivitet. En subtil studie av skidåkare rapporterade topphastighetsframsteg på 2,5 procent efter att ha använt västar för skidåkning och snowboard. Västar hjälper till att boosta din kropp för att utöva mer kraft under skid och snowboardåkning.

Mer om skidkläder för barn:

Halsdamasker: Halsdamasker håller nacken varm.
Ansiktsmasker: Ansiktsmasker används för att skydda dig från föroreningar.
Handskar: Handskar håller din hand varm i kyligt väder.
Huvudbonader: Huvudbonader innehåller hattar och kepsar för att hålla ditt huvud varmt.
Strumpor: Strumpor är skodonet och håller dina fötter mysiga. T shirt: En T shirt är en typ av tygskjorta som namnges på grund av den T liknande formen av dess kropp och ärmar.