Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Columbia

Columbia
Information för Columbia
Columbia är din go-to-destination för premium snöutrustning och kläder som smidigt förenar stil, prestanda och innovation. Med en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1938 har Columbia Sportswear Company bestämt sitt rykte som en pionjär inom utomhusutrustning och kläder. Grundat av Paul Lamfrom har företaget alltid strävat efter att skapa produkter som tillgodoser behoven hos utomhusentusiaster, särskilt dem som gör utflykter till snöiga terränger.
Columbia på Snowinn fångar essensen av utomhusutforskning i snöiga landskap. Columbia fortsätter att vara en pålitlig följeslagare för äventyrare som söker pålitlig utrustning och stilfulla kläder. Från herr- och damjackor till mysiga hoodies, tröjor och robusta skor, Columbias erbjudanden tillgodoser både prestanda och estetik, så att dina vinterupplevelser blir ovanliga. Columbias engagemang för den senaste tekniken är tydligt i sin samling av snöutrustning.

Lyft dina snöäventyr med kvalitetsutrustning och kläder

Från avancerade snöjackor med vattentäta och andningsbara material till isolerade handskar som ger maximal värme utan att förlora smidighet, Columbia säkerställer att du är utrustad för vilket vinteräventyr som helst. Columbia snow equipment står som ett vittne om märkets hängivenhet att tillhandahålla överlägsen kvalitet för extrema förhållanden. Columbia herrekollektion på Snowinn kombinerar robusthet med stil. Upptäck ett utbud av snöjackor som är utformade för att klara av de kyligaste temperaturerna, samtidigt som de också utstrålar en modern touch. Dessa jackor kompletteras av ett sortiment av fleecefodrade hoodies och tröjor som erbjuder både komfort och isolering, vilket gör dem perfekta för après-ski-avkoppling.
Lyft din vintergarderob med Columbia damkollektion. Med eleganta design som inte kompromissar med funktionen, är deras snöjackor för kvinnor skapade för att leverera exceptionell prestanda på sluttningarna. Para ihop dem med mysiga Columbia-hoodies och tröjor för att hålla dig varm under kyliga kvällar och visa en perfekt blandning av mode och komfort. Columbia-hoodies är mer än bara plagg – de är dina följeslagare i att omfamna kylan. Columbia-jackor har avancerade teknologier som Omni-Tech och Omni-Heat, så att du håller dig torr och varm även under de strängaste förhållandena. Columbia-tröjor är lika imponerande och erbjuder en mjuk lager för avslappning eller lager under ytterkläderna. Ta steget in i snön med självförtroende, tack vare Columbias skorang. Designad för att erbjuda exceptionell grepp och stöd, säkerställer deras snökängor att du kan navigera isiga terränger med lätthet. Från isolerade vinterkängor till mångsidiga vandringsskor, Columbia-fotbeklädnad garanterar både komfort och hållbarhet, så att du kan fokusera på att njuta av dina snöiga äventyr.