up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Dainese Jacka Ski 2.0

Dainese Jacka Ski 2.0

plus
Dainese

Dainese Jacka Ski 2.0

Produktbeskrivning Dainese Jacka Ski 2.0

Dainese Ski 2.0-jackan ger det bästa och mjukaste termiska skyddet tack vare dunfyllningen , liksom dess vattentäta, andningsbara, elastiska och vindtäta egenskaper , vilket gör den till ett av de bästa alternativen för alpint och snowboard .

Det elastiska och vattentäta Dermizax-membranet ger utmärkt komfort och rörelsefrihet, medan dess egenskaper som hög motståndskraft mot vind, regn och snö gör att du kan glida även i en storm. Denna dunjacka har 650 fyllningar , bestående av 90% dun och 10% fjädrar.

Alla sömmar är förseglade så att ingenting kan komma in i dem. Dessutom kompletterar den fasta huven med stängning , liftkortfickan, reflekterande detaljer och blixtlåsfickor för händer denna skidjacka som blir din bästa allierade att känna sig skyddad vid låga temperaturer. Skidjackan är speciellt kapad och konstruerad för att isolera ner i kroppens kärnområden för att säkerställa värme och tillåter exceptionell rörelse för skidåkning. Den har ett helt vattentätt, sömslutet Dermizax EV-exteriör och alla funktioner som förväntas av en skidjacka, liftkortficka och en fast huva. Jackan är vadderad med 90% dun och 10% fjädrar för otrolig mjukhet med en otroligt varm 650 fyllning för att garantera exceptionell värmeisolering.


Funktioner:

Andningsförmåga 20.000 g / m2 / 24 timmar
Fast huva med fäste
Reflekterande band när det inte används
Helt söm förseglad baffel konstruktion
Skipassficka
Vattenpelare 20.000 mm


Specifikationer:

Dermizax®EV töjbart membran


Ska du köpa Dainese Jacka Ski 2.0? Alla produkter från Dainese är av bästa kvalitet så att du kan njuta va dina aktiviteter utan komplikationer. Beställ din Dainese Jacka Ski 2.0 nu och få den levererad till dig inom några få dagar. Vårt mål på snowinn är att våra erbjudanden når ut till alla. Vi har ett stort utbud av skidorutrustning och unika livsstilsprylar.

Funktioner Dainese Jacka Ski 2.0

Luva
With hood
Färg
Blå
Egenskaper
Stretch
Termisk
Vattentät
Vindtät
Reflekterande detaljer
Slags jacka
Isolerat ner

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Dimensionering

-

Dainese verkar utmärkt för mig, men storleken på denna produkt, XL motsvarar inte en annan jacka som jag köper. Det är mycket större

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up