up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Damkläder skidor

Damkläder skidor

Hitta ett brett utbud av Damkläder-produkter för skidor. Upptäck de bästa erbjudandena på snowinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Damkläder

Märken i Damkläder

Vad man ska ha på sig skidåkning för kvinnor

Baslager

Den primära regeln när du bär upp kläderna från skidåkning eller snowboard är att bära ett baslager. Ett baslager är ett lager bredvid huden som är skapat för att användas under dina kläder. Baslager är utformade som en väst, långa underbyxor och strumpbyxor som helt omsluter din kropp.

Fleeces

När du har lindat din kropp med fleece kan du använda vilken vanlig skjorta och byxor som helst. Du bör välja en lätt garnfleecetopp som ger extra värme i backen.

Handskar och huvudbonader

När du åker skidor eller snowboard, rekommenderas det att du föredrar att använda vattenavvisande, tjocka och skyddade handskar. Skidåkare måste rädda sina händer från att bli förkylda. Skidhuvudbonader är en av de viktigaste delarna av skidåkning eftersom det hjälper till att täcka huvudet från kallt väder.

Jackor

När du leder mot toppar helt täckta av snö måste du vara korrekt inlindad. De vattentäta jackorna är perfekta för skidåkning eftersom de inte bara håller dig torr utan också ger den högsta isoleringen som krävs för att hålla dig varm. Du kan köpa skidjackor från Salomon, Atomic, Rossignol, Dynafit, Head.

Byxor

Skidbyxor är också viktiga klädesplagg som du behöver för skidåkning och snowboard. Skidbyxorna är gjorda av vattenavvisande, isolerat och tätt tyg för att ge den värme du behöver. De har även påsar och andra egenskaper.

Kostymer

Du måste vara snabb när du kör i backen. I dagarna kan vi upptäcka ett enormt utbud av moderna, lätta kostymer som inte försenar träningen samtidigt som de levererar den bästa implementeringen och lättheten.

Tröjor

Sweatshirts är plagg som används för skidåkning för att hålla kroppen avslappnad. En sweatshirt är en tunn skjorta utan krage och är gjord av delikat bomull eller bomullsintegrerat material.

T shirts

För alla årstider är t shirts det mest lämpliga och bekväma klädalternativet. Allt du behöver är att äga byxor av god kvalitet och ett set stövlar som passar dina t shirts under skidåkningen.

Trikåer

Tights är flexibla och smala passform över låren, benen och höfterna. De ser ut som ett andra hudlager på din kropp.

Mer om damkläder:

Accessoarer, klänningar, skjortor, kjolar, västar och strumpor är andra klädesplagg som du kan bära när du åker skidor. Ansiktsmasker och nackdamasker är också baskläder som används vid skidturer. Head och Atomic är de bästa märkena som presenterar ett enormt sortiment av damkläder.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga