up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Damskor skidor

Damskor skidor

Hitta ett brett utbud av Damskor-produkter för skidor. Upptäck de bästa erbjudandena på snowinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Damskor

Märken i Damskor

Hur väljer man afterski och snöskor för kvinnor?

Tillbehör

Tillbehören till snöskor för kvinnor är mycket viktiga under din skidtur. Dessa tillbehör inkluderar innersulor, isgrepp, stöveltorkar etc. Innersulan används för att hålla dina fötter avslappnade och ge värme under kallt väder och iskalla vindar. Ice grips är det externa fästet på en känga som ger extra grepp och grepp på snön och hjälper dig att gå lätt utan risk att halka. Stöveltorkar används för att torka din stövel efter att ha blivit blöt av att gå i snö eller regn.

Afterski skor

Afterski damskor är skor som används efter skidträning och de är fodrade inuti för att hålla värmen. Avancerade afterski kängor för damer har stel botten och länkar till skidan vid både fingrar och häl med en stark bindning. De är också vattentäta. Pjäxor finns i olika nyanser och storlekar. Du kan köpa dessa stövlar från Salomon , Columbia , CMP , Kimberfeel , Kamik .

Casual skidskor

Casual snökängor för kvinnor är en typ av stövlar, vanligtvis vattenavvisande eller vattentäta. Casual stövlarna för snö har i nästan alla fall en upphöjd kant som hindrar snö från att komma in i stöveln och en styv bas för att hålla fukt ute. Dessa avslappnade stövlar används i fuktiga, hala, regniga och isiga situationer. Dessa stövlar används också av människor för att enkelt gå på snöiga eller fuktiga platser. De är välisolerade, samtidigt som de är vattentäta.

Tofflor

Tofflor för att bäras i snöigt eller kallt väder är gjorda av varmt och slitstarkt material som håller dina fötter mysiga inomhus när klimatet är mycket kallt. Dessa tofflor är lätta i vikt som är bekväma att bära och används vanligtvis i hemmet. De ger komfort och skydd för fötterna när du vandrar i huset på vintern eller i kyligt väder. De är skapade med en slät och slitstark textil och håller dina fötter avslappnade och varma under iskalla väderförhållanden. De kan erhållas i ett brett spektrum av nyanser och layouter.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga