up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Hjälmar skidor

Hjälmar skidor

Hitta ett brett utbud av Hjälmar-produkter för skidor. Upptäck de bästa erbjudandena på snowinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Hjälmar

Märken i Hjälmar

Hur väljer man rätt hjälm för skidåkning eller snowboard?

alpin skidåkning

Alpina skidhjälmar är mer imponerande än någon annan hjälm. Kvaliteten och koncentrationen till detaljer är uppenbara, med en lugnande men validerande kant, perfekt räckvidd runt hela huvudet och en justerbar ratt för att passa ordentligt. Du tar bara på dig hjälmen och oroa dig inte för att få den på huvudet. Hjälmarna för alpin skidåkning är mycket bekväma och lätta. Du får också exceptionell ventilation med en kapacitet på 20 kanaler som underhålls av två olika reglage för bekväm justering. Sammantaget kommer du inte att upptäcka en hjälm som är så avkopplande och full av fördelar över hela världen. Du kan köpa dessa hjälmar från Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit , Head , Superdry .

Skidturer

Hjälmen för Ski Touring har hela paketet av snygg hjälmteknik och funktioner till ett lätt och rimligt pris. En anpassningsbar ventilationsdesign håller touring skidhjälmen mysig och avkopplande i nästan alla situationer. När det är extremt kyligt väder och du behöver lite extra säkerhet, kan den här hjälmen öppnas för att smidigt justera en hatt eller en smal mössa. Under varma dagar, släpp snabbt öronlapparna och förvara dem i en jackpåse. Även om den här hjälmen normalt sett är en smart säkerhetsdel, gillar vi särskilt dess praktiska och estetiska anpassningsförmåga med nästan vilken uppsättning glasögon som helst.

Snowboard

Hjälmarna för snowboardåkning erbjuder pålitlig lätthet och skydd. Den utmärkande egenskapen hos denna hjälm är dess otroligt tillräckliga ventilationssystem, som tillåter exakt temperaturhantering i alla typer av situationer. Vidare kommer switchern snyggt utrustad med klassiska avancerade egenskaper som MIPS, anpassningsförmåga för öronsnäckor och en stark magnetisk remklämma. När kanalerna är helt täta håller Snowboardhjälmen värmen också eller är mer lämplig än någon annan hjälm på marknaden. Under kyliga dagar anser de flesta att den här hjälmen ger all den isolering de behöver, även om den här hjälmen erbjuder en plats för en lätt mössa om det behövs. Du kan köpa den här hjälmen från Salomon, Atomic, Rossignol, Dynafit, Head, Superdry.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga