up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Ski

Tillbehör och Reservdelar

()
load

Vilka skidtillbehör behöver du?

Colltex Snabbhäftande spray

Colltex Quick Adhesive Spray används vanligtvis för skidor. Denna spray används för att fästa skinnen på skidornas yta. Vissa Colltex Quick Adhesive Spray lim är flyttbara, vilket möjliggör exakt arrangemang. De flesta sprayer torkar exakt och kommer inte att sippra igenom eller orsaka rynkor på hudapplikationer. Denna självhäftande spray fäster snabbt och skapar en kraftfull anslutning på mycket kort tid.

Toko Skidhållare

Toko Ski Holder är överlägsen i listan över skidhållare på grund av dess uthållighet och komfort. Den högkvalitativa Toko Ski Holder är skapad för att säkert hålla uppe paret skidor. Med slätt gummi på insidan av kopplingarna för att hålla, behöver du inte stressa över att dina skidor tar skada. Denna skidhållare är också fantastisk på grund av dess mångsidighet.

Black Diamond Ice Axe Protector

Black Diamond Axe Protector är en del av gummi som sträcker sig över hacket och skyddar både individer nära dig och din packning och utrustning från punkteringar. Vikten på Black Diamond Axe Protector är 30 gram och det gör att du inte kan tappa dig själv när du åker skidor med en isyxa.

Pomoca bottenspänne

Pomoca Bottom Spänne används för att täta din häl på plats. Det nedre spännet för dina fötter är mycket viktigt. Många skidåkare föredrar att bära Pomoca Bottom Buckle eftersom de är så flexibla som möjligt. Dessa bottenspännen kan vara robusta och finns i en mängd olika former och storlekar. Du kan köpa skidtillbehören från Dynafit, Burton, Black Diamond, Toko, Swix.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga