Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Herrkläder

Herrkläder skidor

Hitta ett brett utbud av Herrkläder-produkter för skidor. Upptäck de bästa erbjudandena på snowinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Herrkläder

Märken i Herrkläder

Vad man ska ha på sig när man åker skidor eller snowboard

Baslager

Grundregeln när du lägger upp kläderna från skid eller snowboardåkning är att bära ett baslager. Ett baslager eller lager bredvid huden är designade för att bäras under dina plagg. Baslager inkluderar en väst, långa underkläder och strumpor som helt täcker din kropp.

Fleeces

När du väl har täckt din kropp med baslagren kan du bära vilken vanlig topp och byxor som helst. När det kommer till toppar bör du välja en lätt ullfleecetopp som ger extra värme i backen.

Handskar

När du åker skidor eller snowboard, rekommenderas det starkt att du väljer att bära vattentäta, tjocka och isolerade handskar. Skidåkare måste skydda sina händer från att bli kalla. Innerhandskarna ger bättre grepp och mångsidighet eftersom du också behöver hålla skidstavarna.

Huvudbonader

Inte obligatoriskt, men rekommenderas starkt, en skidhjälm är en av de viktigaste delarna av din övergripande utrustning som hjälper till att skydda ditt huvud. När du åker skidor i kyliga isiga backar bör du hålla öronen och huvudet torrt och varmt genom att bära huvudbonader.

Jackor

När du är på väg mot berg helt täckta av snö måste du vara ordentligt klädd. De vattentäta jackorna är idealiska för skidåkning eftersom de inte bara håller dig torr utan också ger maximal isolering som behövs för att hålla dig varm inifrån. Du kan köpa skidjackor från Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit , Volcom , Head och Superdry .

Byxor

Skidbyxor eller haklappsbyxor är också viktiga klädesplagg som du behöver för skidåkning och snowboard. Skidbyxorna är gjorda av vattentåligt, isolerat och tjockt material för att ge den värme du behöver. De har även fickor och andra funktioner som förhindrar att snö kommer in i dina snöskor.

Strumpor

Skidstrumpor är designade för att vara tjockare och varmare än vanliga strumpor. För att stå emot den iskalla vinden och extrema snöförhållanden måste du se till att dina strumpor är varmare, tjockare och isolerade. Skidstrumpor är också längre i storlek och ger maximal täckning för dina ben och fötter.

Kostymer

Ursprungligen var skidkläderna snygga och lätta enligt sportens krav. Du måste vara snabb när du kör i backen. Men i modern tid kan vi hitta ett stort utbud av snygga, lätta men ändå funktionella skidkläder och dräkter som inte begränsar rörelserna samtidigt som de erbjuder bästa prestanda och komfort.

Mer om herrkläder:

Förutom ovan nämnda klädesplagg, skulle du också behöva ha tröjor, sweatshirts och huvtröjor, t shirts, strumpbyxor, skjortor, västar, ansiktsmasker och nackdamasker. Alla dessa skidkläder är viktiga för att hålla dig varm och torr på kyliga isiga backar.