up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

K2

Allt ( K2 )

Märkesinformation för K2

K2 är fore-edge snowboard- och skiföretaget som grundades 1962 i Washington, USA. K2 är anställda under Amerikas största vintersportföretag, K2 Sports. K2 fortsatte att utöka sin produktlinje genom att gå med i snowboardframställning och design 1987. Det var det första märket som presenterade produkter och produkter för kvinnor 1999. Genom att ta över arvet att fortsätta vara ledande i branschen har K2 kontinuerligt tagit fram de bästa produkterna för framtida skidutrustningsföretag.
K2s olika produktlinjer inkluderar nordisk skidåkning, fjällskidåkning, alpinskidåkning, snowboard och mer, vilket leder till människor som längtar efter glädjen i det fria. Med ett skarpt fokus på kvalitet och utveckling har K2 s produkter tillverkats för att motstå de hårda förhållandena ute medan man förbättrar användarens upplevelse och äventyr.
K2s stora prestation är dess pionjära engagemang i snowboard- och skidutrustning. K2 snowboards och skidor är berömda för sin teknologi i framkant, som ger oöverträffad precision, kontroll och funktion på sluttningarna. Oavsett om det är att gravera nedför en bergskam eller att bryta naturlig pulver, ger K2 utrustningen äventyrare möjlighet att ta sig till gränserna.
K2 fortsätter att skapa och innovera inom områden som snowboard- och skidutrustning och erbjuder hållbara och pålitliga produkter för utomhusälskare.

K2-kollektion av skid- och snowboardutrustning

K2-turingskidor är unikt konstruerade för att vara lätta, vilket gör uppförsbackar mer ansträngningslösa under utfärder i ödemarken. Denna layout minskar trötthet och ökar effektiviteten när man skiner upp sluttningar.
K2-skidbindningar är utformade för att fungera sömlöst med en rad K2 skidor, vilket ger kompatibilitet och förbättrad prestanda när de används tillsammans. De kan också vara kompatibla med andra skimärken, beroende på en specifik bindningsmodell.
K2-skidhjälmar har bekväma foder och anpassningsbara justeringsmetoder för att ge en bekväm och skyddande passform. Många hjälmar har tvättbara och avtagbara foder för att hålla hygienen fräsch och K2-skidstavar har unika grepp som är bekväma att hålla och ger ett säkert grepp även i fuktiga eller kalla förhållanden.
K2-skidstövlar ger en viktig och effektiv kraftöverföring från skidåkarens ben till skidorna, vilket förbättrar skidåkningens prestanda och förtroende.
K2-snowboardhjälmar tillverkas med avancerade material som balanserar stabilitet, vikt och hållbarhet.
K2-ryggsäckar har vadderade axelremmar, flexibla höftbälten och ergonomiska ryggstöd som ofta ingår för att ge en bekväm passform. K2-ryggsäckar finns i olika längder och kapacitet för att anpassa sig till olika utrustnings- och förvaringsbehov. K2 lägger ett starkt fokus på bekvämlighet i sina ryggsäcksstrukturer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga