up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Ski

Längdskidåkning

()

SPARA PENGAR GENOM ATT KONFIGURERA DIN PACKNING

load

Vad är längdskidor?

Salomon Nordic Skis

Salomon Nordic Skis är ett hållbart allroundval för skidåkare. Även om de anses vara en av de bästa längdskidorna. Salomon Nordic Skis är otroligt lätta i vikt och anpassningsbara i nästan alla klimatsituationer på grund av deras flexibla träkropp. De är bekväma att vika ihop på grund av deras anpassningsbara struktur. Strukturen är modifierbar, för mer utvecklade skidåkare och är en överkomlig kostnad.

Rossignol Nordic Skis

Rossignol Nordic Skis finns på listan över de bästa längdskidorna. De ger en elastisk, väl avrundad design som fungerar i nästan alla typer av snö. Med en bred botten gläder designen milda strimmor och en tuff, mestadels balanserad svans som är mest lämpad för mer utvecklade och skickliga skidåkare. Den omfattande träbasen hos Rossignol Nordic Skis gör att svängningen kan stoppas för ett silkeslenare och stabilare lyft.

Fischer Nordic Skis

Fischer Nordic Skis är mycket framstående, särskilt bland experter. Detta är ett utmärkt val för experter och nybörjare, med preferenser för ett överkomligt pris och modifierbar design som är lätt att hålla i. Fischer Nordic Skis är lätta i vikt och tillräckligt flexibla skidor för att hjälpa nybörjare att övergå till mer expertskidåkare. Denna skida är mycket stabil och finns i många nyanser.

Nordic Skis från Atomic

Nordic Skis från Atomic är universalskidor för längdskidåkning. Arrangemanget tjänar till ett omfattande spektrum av skidåkare kvalifikationer, från nybörjare till expert. Den tunnaste layouten hos Atomic Nordic Skis är den mest engagerande eftersom den framhäver allt som denna sekvens är skicklig på. Den lätta designen tjänar sakkunnigt både på och utanför spår och är enastående för avkopplande sväng och kommando.

Du kan köpa de bästa längdskidorna från Salomon, Atomic, Rossignol, Fischer.

clouse menu Stänga