up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Skidstavar

Längdskidåkning

()
load

Vilka är några av de bästa längdskidstavarna?

Salomon skidstavar

Salomons skidstavar kom med en stabil längd uppsättning med ett mycket mer förlängt grepp så att du kan använda dem i sin fulla höjd på banan upp och sedan täppa till dem för utförsåkning. Salomons skidstavar är så lätta att använda men känns rejäla vid användning.

Skidstavar från Atomic

Atomic skidstavarna är den äkta aluminiumstaven med modifierbar längd. De är mycket rimliga, lätta i vikt och framför allt uthålliga. Atomic skidstavarna är modifierbara från 100 till 150 cm i längd och har ett extra grepp nere på stången för branta backar.

Rossignol skidstavar

Rossignol skidstavarna är lätta i vikt och ganska stabila. De är inte flexibla. Snarare slår den ner vad en skidstav ska vara till sitt mest raffinerade skick. Rossignol skidstavarna är 15 mm kolstavar och är lätta men extremt hållbara, det vadderade handtaget är lätt att hålla oavsett vilka handskar eller vantar du har på dig.

Leki alpina skidstavar

Leki Alpine skidstavar är slitstarka, högkvalitativa aluminiumskidstavar med löstagbar korg och stålända. Men uppe vid den gripande änden blir saker och ting komplicerade. Leki alpina skidstavar är lätta att anpassa i många slag för att ge en anpassad passform till din hand. Du kan köpa de bästa skidstavarna från Salomon , Atomic , Rossignol , Fischer , Leki Alpino .

clouse menu Stänga