Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Tillbehör och reservdelar

()

Förstå de olika typerna av skidåkning

Stavar skidtillbehör

Tillbehören för stavskidor inkluderar många användbara föremål som hjälper till vid skidåkning. Några av dessa tillbehör inkluderar korgar, spetsar och gummispetsskydd etc. Du kan köpa stavar skidtillbehör från Rossignol, Head, Leki Alpino, Swix.

Korgar
Korgen är den skivliknande saken vid basen av en stav bara bortom spetsen och är till för att kontrollera att skidstaven faller för långt ner i snön.

Skidstavstips
Spetsen på en skidstav är den del som fäster vid snön. Spetsarna är starka och tillräckligt små för att de ska trolla in i snön utan ansträngning, utan att vara så intensiva att de inte är farliga.

Gummispetsskydd
Gummiskydd förlänger spetsarnas livslängd och skyddar ditt kit när stolpar förvaras i din väska. De är också lämpliga för användning på utsatta ställen för att minska effekten på marken.

Stavar skidor reservdelar

Reservdelarna för stavarna inkluderar grepp, remmar och skaft, etc. Du kan köpa reservdelarna för stavskidor från Rossignol , Head , Leki Alpino , Swix .

Greppar
Greppet är den del av skidstaven som du bär vidare till och är vanligtvis skapad av mjuk flexibel plast. Olika märken av staven har distinkta former av grepp.

Remmar
Remmen rör sig runt din hand och handled när du bär stången. Remmen gör att du kan köra hårdare på staven utan att behöva greppa staven lika hårt och förhindrar även att staven faller till marken.

Skaft
Skaftet är den centrala längden på stolpen och är vanligtvis skapad av antingen aluminium eller syntetiska material.

top