Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Polacker

Polacker skidor

Hitta ett brett utbud av Polacker-produkter för skidor. Upptäck de bästa erbjudandena på snowinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Polacker

Märken i Polacker

Förstå de olika typerna av skidåkning

Tillbehör och reservdelar

Tillbehör och reservdelar spelar en viktig roll vid skid eller snowboardturer. Tillbehören och reservdelarna är de föremål som används som ersättning för skadade föremål. Tillbehören och reservdelarna inkluderar skidskor, skidväska, skidhandskar och hjälm etc. Skidskor hjälper dig att åka bra och håller dina fötter varma och torra. En skidväska används för att förvara dina skidor och andra föremål. Skidhandskar håller händerna varma och torra. Skidhjälmar skyddar ditt huvud från skador och kyla.

alpin skidåkning

Alpin skidåkning är spelet att glida nerför snötäckta klippor på skidor med specificerade hälbindningar. Alpin skidåkning är en utmanande sport, och idrottare kommer att tjäna på att vara i ett lämpligt fysiskt tillstånd för att tävla framgångsrikt och säkert. Alpin skidåkning behöver, i ackumulering, en primär blandning av stabilitet och stabilitet, ökad hastighetsförmåga och handlings /reaktionskonstans. Genom lämplig träning förbättrar idrottarna sin fysiska, mentala och kognitiva effektivitet. Du kan köpa tillbehör för alpin skidåkning från märken som Salomon , Atomic , Rossignol , Head , Burton .

Längdåkningsskidor

Längdskidåkning är en sorts skidåkning där skidåkare är beroende av sin rörelse för att köra över det snötäckta landskapet, snarare än att utnyttja skidåkning eller annan typ av service. Längdskidåkning utövas i stor utsträckning som en spel och fritidssport; men vissa använder den alltid som transportredskap i snöiga områden. Det är en sport som vanligtvis är genom skogar och normalt i ett måttligt platt landskap, med smala skidor med skor som kan dras ut från skidan vid hälen vid vandring. Det är inte särskilt svårt så många turister tycker om det och åker längdskidor på vintern.

Skidturer

Skidåkning är en sorts skidåkning som äger rum i förbisedda och utsatta områden bortom en skidort. Även uppfattat som backcountry skidåkning, det är en svår och fysiskt ansträngande typ av skidåkning, såväl som en underbar metod för att undersöka isolerade bergsplatser och vara i en djup förbindelse med naturen. Istället för att använda skidturer eller andra transportmedel, handlar det om att åka uppför backar med hjälp av skinn, en del av materialet som är anslutet till botten av skidorna för att hindra dem från att glida tillbaka när de går uppför en sluttning. När du vill åka utförsåkning utvinns skinn. Förlita sig på stigen, ibland kanske du vill använda stegjärn och sätta skidorna på axeln.