up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Salomon Alpina Skidor Distance 80+M10 GW L8

Salomon Alpina Skidor Distance 80+M10 GW L8

Salomon Alpina Skidor Distance 80+M10 GW L8

Salomon Alpina Skidor Distance 80+M10 GW L8

plus
Salomon

Salomon Alpina Skidor Distance 80+M10 GW L8SPARA PENGAR GENOM ATT KONFIGURERA DIN PACKNING

Produktbeskrivning Salomon Alpina Skidor Distance 80+M10 GW L8

Skidan är utformad för att erbjuda stabilitet och roligt för skidåkare som gillar att kryssa genom hela orten hela dagen, och håller sin prestanda hög under alla snöförhållanden. Woodcore-konstruktionen i kombination med uthyrningsfunktioner gör det till ett hållbart och mångsidigt val för både skidåkare och skidbutiker.

M10 GW L8:
Stance 90 är en serie riktade snidare byggda på hård laddning och ett oöverträffat förhållande mellan styrka och vikt. Med hjälp av Metal TwinFrame-konstruktion använder Stance 90 två titanplattor för att ge förbättrat kantgrepp och vallmo, kraftfulla svängar.


Stabilitet och smidighet:
Woodcore semi sidoväggskonstruktion vid spets och svans och ABS sidovägg under foten hjälper dig att uppleva smidig skidåkning till snökontakt, stabilitet, returer och lätt vändning.

Uthyrning klar:
En hyresspecifik bas och kanter möjliggör fler avstämningsrundor, en hyresskyddad topp ger extra hållbarhet och storlek har skrivits ut på toppen för enkel rackspotting.

Mångsidighet:
All terrain Rocker 2.0 hjälper dig att enkelt kryssa genom alla snöförhållanden, medan foten under foten säkerställer att ditt grepp förblir starkt i hård snö.


Funktioner:

Primär övning: Alpine Ski
Användning: All Mountain


Specifikationer:

Pist: 3/6


Kantgrepp:
När en tävlingsinspirerad sidecut kopplas ihop med dubbel Ti-konstruktion är resultatet förtroendeinspirerande kantgrepp oavsett om du lägger en sväng på pist eller av

Manövrerbar och progressiv:
En progressiv frontsida slår sig samman med en full poppel woodcore och C / FX som skapar oöverträffat självförtroende när du räcker en sväng på pist eller springer genom gläntorna.

Kraft:
Twinframe-tekniken i metall kopplas ihop med C / FX och ett dubbelt Ti-laminat för att skapa en fuktig, hårdladdningsskida som ger förtroende oavsett hastighet, terräng eller förhållanden.


Funktioner:

Primär övning: Alpine Ski
Användning: All Mountain

140 cm, 121 80 103, R10
150 cm, 124 80 106, R12
160 cm, 125 80 107, R13
170 cm, 126 80 108, R14
180 cm, 127 80 109, R15


Köp Salomon Alpina Skidor Distance 80+M10 GW L8 i Skikategorin från din skidorbutik online, kan du hitta andra produkter relaterade till Alpint. Om du är intresserad av att köpa andra produkter från märket Salomon, på snowinn, kommer du hitta ett brett urval av skidorprodukter som också kan intressera dig. Salomon är fokuserat på innovation och förbättring av skidorupplevelsern både för nybörjare och avancerade nivåer och samtidigt behålla låga priser.

Funktioner Salomon Alpina Skidor Distance 80+M10 GW L8

Typ av skida
Spets och svans
Bredd skridsko
Från 80 till 89 mm
Skidpaket
Ja
Nivå
Nybörjare-medelmåttig
Färg
Blå
Kön
Unisex
Ålder
Vuxen
Rekommenderad Användning
Freeride

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Utmärkt produkt

-

Beställde dessa skidor och de levererades på riktigt snabb tid, produkten var enligt beskrivning, jag är nöjd med köpet.

Köp skidor

-

Beställde skidor till ett mycket konkurrenskraftigt pris och snabb leverans med utmärkt service. Jag kommer att fortsätta att göra inköp här.

En vacker uppsättning, väl förberedd, väl packad, recensioner av denna modell är utmärkta, för grundläggande skidor.

-

Ser fram emot, snö kommer snart.

Perfekt

-

Produkten levereras i beräknad tid och i perfekt skick. Mycket bra.

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

Relaterade produkter

clouse menu Stänga
up up