up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Salomon Alpina Skidstövlar S Max 100

Salomon Alpina Skidstövlar S Max 100

Salomon Alpina Skidstövlar S Max 100

Salomon Alpina Skidstövlar S Max 100

Salomon Alpina Skidstövlar S Max 100

Salomon Alpina Skidstövlar S Max 100

plus
Salomon

Salomon Alpina Skidstövlar S Max 100SPARA PENGAR GENOM ATT KONFIGURERA DIN PACKNING

Produktbeskrivning Salomon Alpina Skidstövlar S Max 100

Om du är en av dem som försöker känna markens kanter och variationer medan du åker skidor genom berget, är Salomon S Max 100-stövlarna de perfekta kandidaterna för dig eftersom de har helt innovativa material och tekniker som har kostat dem mycket bra värdering.

I denna version av S Max vågade det franska huset ändra Twinframe-designen för Coreframe , vars polyuretanväska är tunnare och lättare , vilket gynnar ytans känsla och med Custom Shell HD-tekniken skapade de en skistövel som kan anpassas till din fot på bara 10 minuter.

För bootie ändrade de också materialet och i den här modellen valde de Seamless Perf , vilket ökar komforten tack vare att de eliminerade sömmarna och också är justerbara.

Salomon upprätthåller emellertid delar av sina mönster i alpina skistövlar som har blivit mycket applåderade, till exempel den justerbara remmen på 35 mm i kalven för en bättre underkastelse, 4 motståndskraftiga spännen av aluminium och den överdimensionerade och nitade 24 mm svängningen så att mellanliggande och avancerade skidåkare, vana vid sina stövlar, märker de stora förbättringar som Salomon S Max 100 stövlar ger. S / MAX 100-skorna är designade med Salomons Fast Collective och är ett nytt sätt att bygga stövlar på. I Coreframe-konstruktionen används ett tunnare skal, vilket gör S / MAX lättare, smidigare och känsligare. Förutom den förformade sömlösa fodret kan passformen anpassas under tio minuter, thansk till den nya CUSTOM SHELL HD.


Fördelar:

Exakt överföring:
Coreframe-konstruktionen använder en tunnare väggkänslig Shell förstärkt med en Carbon Coreframe för att ge både förbättrad terrängåterkoppling och kraftöverföring.

Passa:
En helt ny, förformad och sömlös fodring förbättrar komforten och den nya Custom Shell HD möjliggör en helt anpassad passform på bara 10 minuter.

Känslighet:
En superlätt konstruktion ger en naturlig snökänsla medan Sense-förstärkaren och 2-positionsremmen ger ultimat rebound och justerbarhet för optimal prestanda.


Specifikationer:

Bredd: smal
Norm: alpint
Alpine Boot senast: 98/104
Flex: 100
Vikt (g): 1780
Rem: 180 ° 35MM
Styvhet: 3/5
Anpassningsbar: 5/5


Technologies:

Coreframe:
Coreframe ger ljushet, förbättrar känslor och ökar kraften. Det är en insats som garanterar bootens styvhet efter Custom Shell HD-processen.

Anpassad skal HD:
Custom Shell HD-processen syftar till att få snabb personalisering till det lägre skalet på dina stövlar på bara 10 minuter. Den tunnare väggkonstruktionen och nya skalmaterial gör att foten är närmare skalet och ger förbättrade sensationer, mer kraft och direktöverföring.

Sömlös foder:
En ny, anatomiskt utformad förformad foder utan inre eller externa stiches. Det förbättrar komfort, precision och garanterar en varmare passform.

My Custom Fit 3D sömlös perf:
Nytt anatomiskt utformat förformat Perf-foder utan inre och externa stiches. För att förbättra komforten, precisionen och säkerställa en varmare passform.

180 ° 35mm:
En 35 mm rem som håller foten säkert och ger konstant elasticitet

Alpine förmonterade ISO 5355:
Alpina kuddar är förmonterade och interkompatibla med alpina bindningar ISO 9462.

Flexjusterare:
Beroende på snöförhållandena låter Flex Adjuster dig öka eller jämna din flex.

Nitade överdrivna pivot:
Riveted Oversized Pivot garanterar perfekt kraftöverföring mellan manschetten och skalet.

4 nitade aluminium 3D:
Välj mellan tre olika positioner för vristspännet för optimal stegkomfort, full anpassning och personlig fothåll.Salomon Alpina Skidstövlar S Max 100 är tillgänglig i olika färger och storlekar. Om du är intresserad av att köpa Salomon Alpina Skidstövlar S Max 100 från vår online skidorbutik snowinn, tveka inte mer och få varan levererad till din dörr inom några dagar. På snowinn kan du garanterat hitta de lägsta priserna på produkter inom skidorutrustning från märket Salomon.

Funktioner Salomon Alpina Skidstövlar S Max 100

Styvhetsindex
65-110
Bredd
101-105 mm
98-100 mm
Nivå
Medelmåttig-avancerad
Färg
Svart
Kön
Man
Ålder
Vuxen
Rekommenderad Användning
Alpint

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

Relaterade produkter

clouse menu Stänga
up up