up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Salomon Alpina Skidstövlar S/Pro 120

Salomon Alpina Skidstövlar S/Pro 120

Salomon Alpina Skidstövlar S/Pro 120

Salomon Alpina Skidstövlar S/Pro 120

Salomon Alpina Skidstövlar S/Pro 120

plus
Salomon

Salomon Alpina Skidstövlar S/Pro 120SPARA PENGAR GENOM ATT KONFIGURERA DIN PACKNING

Produktbeskrivning Salomon Alpina Skidstövlar S/Pro 120

Salomon S / Pro 120-bagage är den alpina skistövel som alla experter och avancerade skidåkare har väntat på eftersom deras anpassningsnivå, komfort, kraft, progressivitet, reaktivitet och flex på 120 är överlägsen alla andra i deras kategori.

Du kan forma till din fots exakta form, inte bara polyuretanskalet utan också sockerröret och bytet, tack vare Custom Shell HD-processen och Coreframe 360 ° insats som ökar känslan av terrängen och med den överdimensionerade pivoten ger mer kraftöverföring till skidan.

Dessa pistskidskor är tillverkade med Sense Amplifier-teknik för maximal progression, reaktivitet och acceleration i slutet av svängen; My Custom Fit 3D Seamless Pro-booty för mer komfort; Sense 45mm band för bättre prestanda; flexionsjustering och 4 aluminiumspännar för att passa dem i din storlek. Att uppnå en fin balans mellan prestanda och komfort är ingen lätt uppgift. S / PRO 120 med sitt lätta steg i, sömlös fodral och full anpassningsförmåga leder laddningen av högpresterande, perfekt passande stövlar

Funktioner:

Instant fit:

Redesignat steg i konstruktionsteam upp med vår exklusiva sömlösa liner för att göra S / PRO den bekvämaste stöveln Salomon någonsin har gjort.

Fullt anpassningsbar:

Med den nya Coreframe 360 kan du nu anpassa manschetten, skalet och fodret för att njuta av Salomons mest skräddarsydda bagage.

Kraft:

En kombination av Salomons högpresterande Coreframe, Sense Amplifier och Sense Strap-teknik garanterar progressivitet och återhämtar sig för elation vid varje tur.

Bredd

Medium

Norm

alpin

Franchise

S / PRO

Öva

Pist

Specifikationer:

SKAL:

Polyuretan + glasfiberkärnrama + Custom Shell HD

TECHNOLOGIES:

Sömlös liner

MANSCHETT:

Polyuretan + Custom Shell HD

LINER:

Min Custom Fit 3D sömlös pro

REM:

Sense 45mm

DYNOR:

Alpine preponerade ISO 5355

JUSTERING:

Flexjustering

Riveted oversized pivot

spännen:

4 nitar aluminium 3D

Alpine Boot sist

100/106

Böja

120

Vikt (g)

1750

Rem

SENSE 45MM

Teknologi:

TEKNIKER / Kärnram 360 °:

Coreframe 360 ger ljushet, förstärker känslor och möjliggör fullständiga anpassningsmöjligheter. Det är en insats som garanterar att stöten håller sin geometri och styvhet efter Custom Shell HD-processen.

TEKNIKER / Anpassat skal HD-skal och manschett:

Skräddarsydda Shell HD-processer på skalet och manschetten syftar till att snabbt och komplett anpassning till dina stövlar på bara 10 minuter. Den tunnare väggkonstruktionen och det nya skalmaterialet gör att foten kan närma sig skalet och ger förbättrade känslor, mer kraft och direktöverföring.

TEKNIKER / Senseförstärkare:

Sense Amplifier gör att du känner progressivitet och precision i början av varje tur, samtidigt som du ger oöverträffad rebound-effekt, snabbare kant till kantöverföring och acceleration i slutet av turnen.


Upptäck alla Pjäxorprodukterna du kan hitta på snowinn som Salomon Alpina Skidstövlar S/Pro 120. Köp Salomon Alpina Skidstövlar S/Pro 120 nu och spara en massa pengar på Alpintprodukter. Dessutom, tack vare den höga kvaliten som Salomon erbjuder kommer det att vara det perfekta köpet. Vet du redan att du kan hitta Salomon Alpina Skidstövlar S/Pro 120 och andra sporter i vår skidorbutik? Tack vare snowinn, kan du nu hitta ett brett utbud av Pjäxorvaror, perfekta för vilka sporter som helst.

Funktioner Salomon Alpina Skidstövlar S/Pro 120

Styvhetsindex
115-130
Bredd
98-100 mm
101-105 mm
Nivå
Ambitiös
Färg
Svart
Kön
Man
Ålder
Vuxen
Rekommenderad Användning
Alpint

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Fulländning

-

Snabb leverans, bekväm finansiering och perfekt produkt

Bra produkt snabb leverans

-

Bra produkt, bra lockdown och bra passform och frakt.

S/per 120 betyg

-

Utmärkt sko som kan justeras perfekt. Leverans snabbare.

S pro 120

-

Första gången köpare från SnowInn. Jag är väldigt nöjd med deras service. Snabb leverans till Washington DC. Leveransuppskattningen var rätt i tid och kängan passar utmärkt ur lådan!

Utmärkta stövlar

-

Jag har platfus (plattfot arkad), vilket också betyder att mina fötter tenderar att vara bredare än normalt för deras längd. Dessa stövlar är extremt bekväma, jag har inte behövt justera dem.

S pro 120

-

Fantastisk start, hoppas att de fungerar så bra som att alla granskar dem. Jag hittar sätta nästa säsong. Stövlar skickades snabbt och återförsäljaren var bra på att kommunicera med mig om min beställning.

S-pro 120

-

Stora stövlar till ett bra pris!

Snabb leverans till seattle via dhl

-

Det här var min första beställning på SnowInn. Jag beställde den 9 mars 2020. Den anlände till Seattle den 12 mars 2020. När jag köpte skorna var det uppskattade leveransfönstret 12 mars eller 13 mars. DHL var transportören. Detta var alternativet med medel kostnad. USPS var det långsammaste / billigaste alternativet. UPS var det snabbaste / dyraste alternativet. Jag var mycket nöjd med att SnowInn levererade enligt förväntningarna. Jag hade redan gjort mina läxor på stövlarna. Jag visste exakt vad jag ville. Produkten anlände i utmärkt skick. Jag köpte en helt ny produkt, så jag tilldelade inga poäng för detta. Femstjärniga betyg är specifikt när det gäller framgångsrik leverans. Jag granskar inte stövlarna eftersom min fot är annorlunda än dina. Om du har gjort dina läxor och provat på stövlar, vet du att dessa stövlar är fantastiska.

Snabb leverans

-

Kanonsköna och lätta, inte hunnit testa i backen än. Snabb leverans, kom på planerat datum.

Perfekt!

-

Min fot är lite bred och Custom Shell HD-systemet är perfekt för att förstora den anpassade skon. Mycket nöjd med SNOWINNs tjänst, det var igen perfekt!

S-pro120 salomon skistövlar

-

Fantastisk start verkligen ser fram emot att använda dem den här säsongen. Topp service från Snowinn och mycket billigare än min vanliga sportbutik.

S-pro 120-betyg

-

Insatserna i manschetten och den nedre delen gör verkligen ett bra jobb med att styva upp bagaget och sänka vikten. Mycket bra passform ur lådan!

Salomon

-

Salomo har alltid bra varor!

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

Relaterade produkter

clouse menu Stänga
up up