up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Salomon

Alpin skidåkning

Alpin skidåkning

Ski bergsbestigning

Ski bergsbestigning

nordisk skidåkning

nordisk skidåkning

Pjäxor

Pjäxor

Snowboard

Snowboard

Blizzard-glasögon

Blizzard-glasögon

Kategorier

Bagar och Ryggsäckar

Barnkläder

Damkläder

Damskor

Glasögon och Solglasögon

Herrkläder

Herrskor

Hjälmar

Pjäxor

Ski

Skidbindningar

Skidstavar

Skydd

Snowboards

Allt( Salomon )

Salomon

Salomon är känt för sin tillverkning av kläder och skor för extrema utomhussporter. Du kan köpa Salomon skidutrustningSnowinn . Nu är Salomon snöskor kända som ett av de bästa skidmärkena i världen. Salomon är ett Frankrike baserat företag grundat 1947, som tillverkar den största mängden utomhus- och vintersportutrustning. Varumärket Salomon är baserat på sport, vandring, skidåkning och bergen. Salomons stövlar blir också mer specialiserade. Salomon skor för män och kvinnor är av hög kvalitet och komfort när du gör någon aktivitet relaterade till sport, som löpning, promenader och racing på stigarna. De ger idrottaren den stabilitet och fasthet som han behöver för att prestera bra i sport.
Förutom skor erbjuder Salomon även ett brett utbud av pjäxor . Så om du inte längre vill hyra skidor eller om dina skidor är för gamla för att klara fler säsonger så vill du köpa ett par egna skidor. Du måste se till att de nya skidorna är av bästa kvalitet.

Salomons skidor är det perfekta alternativet

Pjäxor är en grundläggande del när man åker skidor. Salomon har fått sitt namn och ett gott rykte för att göra skidor som har en bra passform och presterar bättre genom att tillgodose alla skidors former, storlekar och nivåer. Experter skapar Salomon-skidor baserat på rekommendationer från tusentals av dess konsumenter, med hänsyn till kritiska faktorer som den idealiska terrängen, nivån och skidstilen.
Som vi vet är alla olika och unika på sitt sätt, och alla typer av skidor kanske inte passar alla. Det är därför Salomon erbjuder ett komplett utbud av skidor så att alla kan hitta den perfekta utrustningen för dem. Hitta det mest lämpliga anpassade skidalternativet för dig med stor lätthet. Se till att besöka snowinn för att hitta din skida och göra din upplevelse mer äventyrlig och glad.

Salomon utbud av snötillbehör

Förutom skidor erbjuder Salomon även ett brett utbud av snowboards . Glid av ett stort snötäckt berg med Salomons bästa snowboards . De är utmärkt designade för att göra varje dag på fjället bättre än tidigare.Den första snowboarden släpptes 1997 och efter alla dessa år har de hållit sin plats på marknaden med respekt. Det är nu utan tvekan ett av de bästa märkena som gör skidor och snowboards av hög kvalitet. Salomon erbjuder även snowboardboots och vätskevästar för att komplettera utbudet av snölekstillbehör. Med denna utmärkta premium snöaktivitetsutrustning kan du glida nerför de snöklädda kullarna bekymmersfri och njuta av din dyrbara tid till fullo.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga