up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Scott

Scott

Kategorier

Allt ( Scott )

Märkesinformation för Scott

Scott är en berömd producent av cykelutrustning, motorsport och sportkläder. Företaget grundades 1958 i Givisiez, Schweiz, och har sina olika butiker runt om Europa, Sydafrika, USA och Indien. Scott är rankade bland de översta utvecklarna av löparskor runt om i världen. Deras huvudide är att alla löpare ska ha löparskor och kläder som passar och fungerar bra. Scotts skor är perfekta för att uppfylla individuella krav och behov. Märket använder kreativ teknik i designen och utvecklingen av högpresterande kläder, skor och tillbehör. Ett stort utbud av färgstarka kläder och skor finns att hitta i alla butiker. Scotts inställning kretsar kring att förbättra både nybörjar- och expertprestationer. Genom att samarbeta med ledande atleter och ta hänsyn till användarens åsikter, gör märket utrustning som främjar förbättringar och stöder individer att besegra utmaningar. Scotts arv är implantat i dess hängivenhet till äventyr, vilket gör det till en pålitlig partner för dem som vill utforska det stora utomhuset med tillförlitlig, högpresterande utrustning. Dessa produkter hjälper dig att njuta av olika aktiviteter som skidåkning, snowboardåkning och utomhusäventyr. Scotts produkter hjälper till att tillfredsställa behoven hos atleter och löpare.

Scotts kollektion av skitillbehör

Scott skidglasögon tillverkas med precisionsobjektiv för att erbjuda ett klarare, distorsionsfri syn. Högkvalitativa linser, vanligtvis med antiskrap- och antifogg-lager, bekräftar att skidåkare kan se terrängen exakt och med säkerhet. Scott turskidor är utrustade med lätta material och kreativa byggtekniker, som gör att skidåkare kan spara energi under stigningar och navigera olikartat terräng på rätt sätt. Scott skidstavar använder lätta material som kolfiber, aluminium eller båda. Detta ger det lägsta vikten i handen, vilket minskar trötthet under långa dagar med skidåkning. Scott skidhjälmar har avancerade ventilationssystem med flexibla rör som ger skidåkare möjlighet att kontrollera luftflödet och överhettningen under aktiva ändamål. Hjälmarna är designade för användarvänlighet, med flexibel storlekssystem och paddade inlägg som ger en säker och skön passform. Scott skidstövlar har ofta värmformbara foder och flexibla komponenter, vilket ger skidåkare möjlighet att få en personlig passform som passar den unika formen av deras fötter. Scott skijackor tillverkas med högkvalitativa tyger och hantverk och är byggda för att motstå de specifika behov som vintersporter ställer och bibehålla prestanda över tid. Scott snowboardhjälmar har moderna stötupptagande material, förberedda för att effektivt fördela och absorbera kraften av stötar, vilket minskar risken för huvudskador.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga