up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Ski

Stighudar

()
load

Vilka är de bästa skinnen för skidåkning?

Hud från Fischer

Paret Fischer Skin kommer alltid att vara det enklaste och mest hållbara valet för skidor. Fischer Skin är redan beskuren till skidornas längd och bredd, så du behöver inte anstränga dig för att skaffa dem förberedda för skidturen. Fischer Skin kommer att prestera bra på nästan alla typer av skidor.

Tech Skin från märket Atomic

Tech Skin från Atomic har förlängt varit ett av de bästa på snowboardskinlistan. Detta är en av de mest anpassningsbara, den är fixerad i en central bas. De fattar bra och kommer att hänga med i många säsonger. Atomic Tech Skin har lim som träffar en vänlig proportion, det greppar skidan ordentligt men är inte så gummiaktig att skinnen är ofattbar att dras åt sidan.

Skin från Black Diamond

Black Diamond Skin är ett mycket mjukt och effektivt skidskinn med ett anmärkningsvärt lim som fäster ordentligt på skidor men som inte lockar till damm och tallspetsar lika mycket som andra skidskinn. Black Diamond Skin är lättare och mer hållbart så det är ett underbart alternativ för alla som prioriterar skicklighet.

K2 hud

K2 Skin är ett av de bästa skidskinnen eftersom det glider väldigt fint, det är bekvämt att täcka mycket land snabbt på dessa. Som sagt att du behöver ta lite mer ordentligt underhåll av K2 Skin.

Du kan köpa de bästa skidskinnen från Atomic, Rossignol, Black Diamond, Fischer och BCA.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga