up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Ski

Alpint

()

SPARA PENGAR GENOM ATT KONFIGURERA DIN PACKNING

load

Vilka är de bästa turskidorna?

Atomic Brand Touring Skidor

Turskidorna från Atomic är väldigt lätta i vikt och slitstarka på listan över bästa turskidor. Det tyder på att det reglerar en mångfald av situationer på ett bra sätt, och att det är ett extra nöje att åka skidor på snöiga kullar. Turskidorna från Atomic gör det genom att använda en Poplar kroppsblandning som reglerar lägre vikt på skidan så att den kan glida i djupare snö.

Dynafit turskidor

Dynafit Touring Skis är din idealiska lösning för skidturer. Dessa har klarat av hög anpassningsförmåga genom att slå en behaglig andel när det kommer till vikt, form och komfort. Dynafit Touring Skis träffar mitten av sortimentet i var och en av skidtyperna. Dessa skidor är lättare men är mycket mer pålitliga under skidturer.

Völkl Turskidor

Völkl Touring Skis är förmodligen den mest sålda raffinerade turskidan. Dessa skidor är en av de bästa turskidorna. Völkl Touring Skis blandar ultralättvikt med enormt kantgrepp och spänst och är allmänt känd för skidturer. Völkl Touring Skis hade betydelse för att fasa den främre kanten av skidan och minska täckningsområdet för att göra skidan mer hållbar.

Salomon turskidor

Salomon Touring Skis har lättviktsskidor med ett mjukt, användarvänligt format som skidåkare med alla förmågor kan förmedla. Salomon Touring Skis är gjorda av ett slitstarkt material som erbjuder utmärkta kroppseffekter vid minimal massa. Den förlängda spetsvippan gör att denna skida kan resa sig och glida i all djup snö.

Du kan köpa de bästa turskidorna från Salomon, Atomic, Rossignol, Dynafit, Black Diamond.

clouse menu Stänga