up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Skidbindningar

Tillbehör och Reservdelar

()
load

Tips om användning och underhåll av bindningar

• Det bästa tipset är att kontrollera dina bindningar varje gång du planerar att åka skidor. Se till att det inte saknas delar, lösa eller utskjutande skruvar och slitna eller skadade antifriktionsanordningar. Börja med att rengöra dina skidbindningstillbehör med rent vatten för att få bort damm, smuts och snö.
• Därefter, innan du börjar rengöra bindningarna, bör du rengöra stövlar och bindningar för att ta bort is, snö och smuts. Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit och Head är de mest populära märkena som erbjuder Skidbindningsreservdelar för alla typer av skidstilar och aktiviteter.
• I slutet av varje säsong är det bra att sänka frigöringsinställningarna på bindningar för att ge bindningsfjädrarna en vila. Även om de flesta moderna och avancerade skidbindningar är designade för att prestera perfekt under säsong efter säsong utan att backa på inställningar, kan du släppa inställningarna för bindningar för att öka deras livslängd. Även om vissa märkestillverkare rekommenderar att du håller inte rör vid inställningarna för deras bindningar. Det är dock vettigt att lossa fjädrarna om du vill öka deras hållbarhet och prestanda. Det bästa tipset är att anteckna de olika inställningsvärdena så att du kan ställa tillbaka dem utan problem.
• Skidbindningsbromsarna är en av de viktigaste delarna som kräver ordentlig skötsel och underhåll. Dåligt underhållna bromsar kan skada såväl skidåkare som andra åkare när de glider nerför backen. Så se till att bromsarna är funktionella och fungerar utan intrång.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga