Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Smith

Information för Smith
Smith är ett ledande märke inom skidvärlden, berömt för sitt okompromisserade engagemang för att tillhandahålla skidåkare med toppklassig utrustning som förbättrar deras bergsäventyr. Med en rik historia som sträcker sig över decennier har Smith starkt bevisat sig som en pålitlig anseende inom skisamhället.
Smiths skidtillbehör innehåller ett brett utbud av produkter som utvecklats för att möta skidåkarnas unika krav. Deras goggles är berömda för sin avancerade linsteknik som ger kristallklart syn och säkerhet i svåra väderförhållanden. Oavsett om du ger dig ut på powdersluttningar eller navigerar i lågljusförhållanden ger Smith goggles högsta prestanda. För dem som söker den perfekta kombinationen av fashion och funktionalitet.
Smiths engagemang för skapande sträcker sig även till deras linje av tillbehör, och dessa produkter är skapade med skidåkare i åtanke, som ger värme, bekvämlighet och hållbarhet för långa dagar på berget. Vad som skiljer Smith från andra är dess engagemang för hållbarhet och miljövänliga tillverkningsmetoder. Märket söker aktivt efter miljövänliga tyger och produktionsprocesser för att minimera sin påverkan på den vilda världen, vilket speglar de konservativa skidåkarnas värderingar. Sammantaget är Smith det bästa valet för skidåkare som efterfrågar det bästa inom prestanda, stil och miljömedvetenhet.

Smiths kollektion av snowboards, skidgoggles och hjälmar

Smith skidgoggles är kända inom vintersporten för sin utmärkta kvalitet, kreativa teknik och stilfulla design. Som en viktig del av utrustningen för snowboardåkare och skidåkare har Smith goggles fått betydande vikt för sin prestanda i olika väderförhållanden.
Smith hjälmar är utformade med avancerad skyddsteknik, inklusive MIPS och Koroyd®-material. Dessa egenskaper hjälper till att minska de rotationskrafter som uppstår vid slag och förbättrar den allmänna huvudssäkerheten. Deras hjälmar har luftig paddning för en personlig och säker passform. Smith alpin skidåkning erbjuder ett brett utbud av utrustning och utrustning som inkluderar skydd, prestanda och stil. Deras engagemang för skapande och hållbarhet fortsätter att göra dem till det bästa valet bland skidåkare över hela världen.
Smith snowboard är specialiserade för användning i aktiviteten snowboardåkning. Det är en platt, longboard som vanligen konstrueras av olika material som metall, trä, fiberglas eller blandade material. Snowboards är formade för att åkarna ska stå på sidan och glida ner på snötäckta sluttningar eller terräng.
Smith snowboardhjälmar prioriterar skydd och komfort. De innehåller ofta avancerade skyddstekniker för att minska risken för huvudsår vid dykningar eller kollisioner. Anpassningsbara ventilationssystem hjälper till att kontrollera temperaturen och hålla åkarna bekväma. Smith erbjuder ett stort utbud av hjälmtyper och design för att möta olika preferenser.