up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Swix

Swix

Allt ( Swix )

Märkesinformation för Swix

Swix är ett norskt företag som tillverkar skidvax och andra produkter relaterade till skidåkning. Företaget grundades 1946. Idag är Swix en av de ledande tillverkarna av skidvax och andra skidaccessoarer, och deras produkter används av professionella och amatöråkare över hela världen. Swix skapar ett brett sortiment av skidvaxprodukter som är designade för att optimera skidornas prestanda i olika snöförhållanden. Företaget producerar även skidstavar, handskar, hattar och andra accessoarer. Swix är engagerade i hållbarhet och miljöansvar, och företaget har implementerat flera initiativ för att minska sitt miljöavtryck. Till exempel använder Swix miljövänliga förpackningsmaterial och har infört energieffektiva produktionsprocesser för att reducera sitt koldioxidfotavtryck.
Förutom sitt fokus på hållbarhet är Swix också engagerade i innovation och produktutveckling. Företaget har en dedikerad forsknings- och utvecklingsavdelning som arbetar för att förbättra prestandan hos sina produkter och samarbetar med professionella skidåkare för att utveckla nya och innovativa produkter som uppfyller behoven hos åkare på alla nivåer.

Swix är det bästa valet

Swix handskar finns i olika stilar och design, med funktioner som vattenavvisande och andningsbara membran, isolering och hållbara yttre tyger. Swix handskar är ett bra val för att hålla dina händer varma, torra och bekväma. Swix hattar finns i olika stilar, inklusive klassiska stickade mössor, fleecefodrade huvudband och även mer tekniska alternativ som balaclava och halsdukar. Swix hattar är ett bra val. De erbjuder kombinationen av funktion och stil som Swix är kända för, och hjälper dig att hålla dig bekväm och se bra ut i kallt väder. Swix jackor är designade för att hålla dig bekväm och skyddad i olika vinterförhållanden, från soligt och mild till fruset och snöigt. Oavsett om du kör slalom eller utforskar den stora utomhus, kan en Swix jacka hjälpa dig att hålla dig varm, torr och bekväm.
Swix byxor är designade för att vara både hållbara och funktionella, med funktioner som vattenavvisande och andningsbara membran och isolering. Många Swix byxor har även tekniska funktioner som justerbara midjeband, ventilationsdragkedjor och fickor för förvaring. Swix skidstavar är designade för att ge utmärkt prestanda och hållbarhet, med funktioner som lätta material, ergonomiska handtag och justerbara remmar. Swix producerar ett brett sortiment av kläder lämpliga för vintersporter och utomhusaktiviteter.
Swix kläder är designade för att vara funktionella och stilfulla, med högkvalitativa material och konstruktion för att hålla dig varm och torr även under de mest extrema vinterförhållandena. Swix producerar även ett sortiment av skidväskor som är designade för att skydda och transportera dina skidor och andra utrustning. Swix skidväskor är tillverkade av hållbara material som nylon och polyester för att klara de krav som tålighet under resor och förvaring ställer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga