up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Aktive Foldning I Flere Positioner Beach Beach Stol Med Hynde

plus
Aktive

Aktive Foldning I Flere Positioner Beach Beach Stol Med Hynde

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Aktive Foldning I Flere Positioner Beach Beach Stol Med Hynde

Aktive Beach foldestrandstol med multipositionsryg designet i koralfarve, inkorporerer en pude og lomme til at opbevare vandflasken og dit personlige tilbehør.

Med en vejrbestandig aluminiumsstruktur og vaskbart tekstilenstof, understøtter den en maksimal vægt på 100 kg, den tilbyder også 4 justerbare positioner med ergonomiske armlæn.

Foldes hurtigt for nem transport med det polstrede bærehåndtag og dens lette vægt.


Hos swiminn, kan du se alle egenskaber på Aktive Foldning I Flere Positioner Beach Beach Stol Med Hynde. I vores svømning butik, har vi mange størrelser i Aktive Foldning I Flere Positioner Beach Beach Stol Med Hynde. Sikker og nem betaling! Vi har også mange andre Aktive Foldning I Flere Positioner Beach Beach Stol Med Hynde, andre tilbud på andet svømning udstyr.

Funktioner Aktive Foldning I Flere Positioner Beach Beach Stol Med Hynde

Farve
Orange
Produkttype
Stole

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up