up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Badetøj til Mænd svømning

Badetøj til Mænd svømning

Find et bredt udvalg af Badetøj til Mænd-produkter til svømning. Oplev de bedste tilbud hos swiminn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Badetøj til Mænd

Mærker for Badetøj til Mænd

Hvordan vælger man badetøj til mænd?

Badetøj til stranden

Strandbadetøj refererer til den specifikke type tøj designet til svømning og andre aktiviteter på stranden eller ved poolen. Til mænd inkluderer det badebukser eller badeshorts. Strandbadetøj er designet med funktionalitet, komfort og stil i tankerne, så enkeltpersoner kan nyde vandaktiviteter, mens de føler sig selvsikre og moderigtige. Disse beklædningsgenstande er typisk lavet af hurtigttørrende og strækbare materialer som nylon, polyester eller spandex, som giver fleksibilitet og komfort i og uden for vandet. Derudover indeholder strandbadetøj ofte funktioner som justerbare stropper, indbygget støtte, UV beskyttelse og livlige farver eller mønstre, der passer til forskellige præferencer og kropstyper. Du kan købe badetøj fra Speedo , Arena , Adidas , Zone3 , Turbo , TYR , og HUUB .

Svømmetrusser

Svømmetrusser er en type badetøj, der almindeligvis bæres af mænd. De er formsiddende og tilbyder minimal dækning, typisk med en lav taljebånd og en højudskåren benåbning. Svømmetrusser er designet til at give bevægelsesfrihed i vandet og samtidig reducere modstanden. Svømmetrusser er ofte lavet af materialer som nylon eller polyester blandet med spandex, hvilket giver mulighed for stretch og hurtigtørrende evner. De er lette, komfortable og giver fremragende støtte til forskellige vandaktiviteter, herunder konkurrencesvømning, vandpolo og rekreativ svømning.

Svømmende Jammers

Swimming Jammers er en type badetøj, der primært bæres af mandlige svømmere, især i konkurrencesvømning. De er figursyede shorts, der dækker fra taljen til over knæet. Designet af svømmende Jammers er beregnet til at reducere modstand i vandet, forbedre hydrodynamikken og optimere ydeevnen. Svømmejammere er typisk lavet af materialer som nylon eller polyester blandet med spandex. Denne stofkombination tilbyder stretch, holdbarhed og hurtigtørrende egenskaber. Den tætsiddende karakter af jammere hjælper med at strømline kroppen, minimere vandmodstanden og forbedre svømmerens effektivitet. Jammers bæres almindeligvis af konkurrencesvømmere af forskellige årsager. De giver fremragende muskelstøtte og kompression, og hjælper med at reducere muskeltræthed under intens træning eller løb.

Lange badebukser

Lange badebukser , også kendt som svømmeleggings, er en type badetøj, der giver udvidet dækning fra taljen og ned til anklerne. I modsætning til traditionelle badeshorts eller trusser tilbyder lange badebukser ekstra beskyttelse og dækning. Lange badebukser er typisk lavet af lette og hurtigtørrende materialer som nylon eller polyester blandet med spandex. Denne stofkombination sikrer fleksibilitet og komfort, samtidig med at vandet let kan passere igennem. Lange svømmebukser er populære blandt personer, der dyrker vandsport, såsom paddleboarding, surfing eller snorkling, da de tilbyder beskyttelse mod solskoldning, hudafskrabninger og irriterende stoffer i vandet.

Svømmeshorts

Svømmeshorts er en type badetøj, der primært bæres af mænd og drenge. Svømmeshorts er et populært valg til rekreativ svømning, strandaktiviteter og vandsport. Badeshorts er typisk lavet af lette og hurtigtørrende materialer som nylon eller polyester. Svømmeshorts kommer i forskellige længder, herunder midt på låret, over knæet eller under knæet.

Badedragt

En svømmedragt er en beklædningsgenstand, der er specielt designet til at bære i vandrelaterede aktiviteter såsom svømning. Badedragter er typisk lavet af materialer, der er lette, hurtigtørrende og behagelige, når de er våde. Svømmedragter kommer i en række forskellige stilarter, designs og størrelser, der passer til forskellige præferencer og kropstyper. En badedragt i ét stykke dækker overkroppen og har typisk skulderstropper eller en grimehals. Det giver fuld dækning og er et populært valg til både fritids og konkurrencesvømning. Heldragter kommer i forskellige stilarter, såsom high cut, low back eller med indbygget mavekontrol.

Tri dragter

En trisuit er et specialiseret stykke atletisk beklædning designet til triatlonbegivenheder, som kombinerer svømning, cykling og løb. Det er en beklædningsgenstand i ét stykke, der tilbyder komfort, fleksibilitet og præstationsfremmende funktioner til alle tre discipliner. Trisuits er lavet af fugttransporterende, hurtigtørrende og strækbare stoffer som nylon eller spandexblandinger. Disse materialer hjælper med at styre fugt og giver en strømlinet pasform, reducerer modstanden og forbedrer aerodynamikken under cykel og løbsdelene af løbet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk