up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Dragter og Tilbehør

Dragter - Anbefalet Brug: Åbent v and

()
load

Hvad er en neoprendragt, og hvornår bruger den?

En neoprendragt er en type helkropsvåddragt lavet af neoprenmateriale. Neopren er en syntetisk gummi, der er kendt for sin fremragende isolering og fleksibilitet. Det primære formål med en neoprendragt er at give isolering ved at fange et tyndt lag vand mellem dragten og huden. Dette lag af vand bliver opvarmet af kropsvarmen, hvilket skaber en termisk barriere, der hjælper med at holde kroppen varm i koldt vand. Neoprendragter bruges til dykning, snorkling og svømning. Du kan købe disse neoprendragter fra disse mærker: Speedo , TYR , Zone3 , Head Swimming , Zoggs og Aquasphere .

Våddragter er specialiserede beklædningsgenstande designet til at blive båret i vandaktiviteter for at give isolering, beskyttelse og opdrift. De bruges ofte i forskellige vandsportsgrene som dykning, surfing og windsurfing. Dens formål er at levere termisk isolering og sikkerhed mod skrammer, ultraviolet afsløring og stik fra vandlevende organismer.
Neoprendragter er designet til at være fleksible, hvilket giver mulighed for et komplet bevægelsesområde og ubegrænset bevægelse under vandaktiviteter. Materialets elastiske karakter sikrer, at dragten tilpasser sig kroppen uden at begrænse mobiliteten.
Den iboende opdrift af neopren hjælper brugeren med at flyde lettere, reducerer træthed og sparer energi. Denne opdrift er især gavnlig til aktiviteter, der involverer længere perioder i vandet, såsom svømning eller dykning.
Våddragter til mænd og kvinder er perfekte til dykning, surfing, padlesport, stranddage og søaktiviteter. Disse våddragter har lynlåssystemer bagpå, der giver en nem påklædning. En våddragts primære funktion er at give isolering ved at fange et tyndt lag vand mellem dragten og huden. De er den perfekte kombination af holdbarhed og stræk.
Våddragten til mænd og kvinder er lavet af vandvenligt stof af høj kvalitet og har lynlås bagpå. Den er lavet af neopren, hvilket gør den super blød og fleksibel for den bedste ydeevne.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk