up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Gre Dæk Til Ovale Bassiner

Gre Dæk Til Ovale Bassiner

Gre Dæk Til Ovale Bassiner

Gre Dæk Til Ovale Bassiner

Gre Dæk Til Ovale Bassiner

plus
Gre

Gre Dæk Til Ovale Bassiner

Produktbeskrivelse Gre Dæk Til Ovale Bassiner

Sommerdæksler bruges, når ingen er inde i poolen og tillader at holde vandet varmt om dagen eller natten. Derudover hjælper de med at holde poolen fri for snavs og holder poolvandet rengjort ved at efterlade store partikler på overfladen. Den store fordel ved disse dæksler er, at de også kan tilpasses andre modeller af svømmebassiner, såsom oppustelige eller rørformede bassiner. Tykkelsen på GRE sommeromslag varierer fra 180 til 400 mikron, hvilket sikrer, at du dækker alle dine behov. Udvalget af sommerafdækninger til ovale svømmebassiner dækker alle behov i GRE poolområderne (træ, stål, komposit, hybrid og i jorden puljer).


Funktioner:

Isotermisk dækning til ovale puljer på 710 x 475 cm
Bidrager til at opretholde poolen ren
Hjælp til at opretholde vandtemperaturen
Let at bruge og fjerne i badesæsonen
Svømmer på vandet


Specifikationer:

Dimension: 672 x 445 cm
Tykkelse: 180 mikron
Materiale: Polyethylen
Anti UV-materialeSkynd dig at købe Gre Dæk Til Ovale Bassiner, til den bedste pris og altid hurtig levering, Hos swiminn kan du også finde Beskyttere og dæksler, eller Bassiner, vi har det du lige står og mangler. Køb Gre Dæk Til Ovale Bassiner og modtag det hurtigt. Du kan også kigge på vores Beskyttere og dæksler tilbud.

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Effektivitet og kvalitet

-

Kvalitet og effektivt produkt

Hurtig og praktisk

-

Godt produkt! Hurtig forsendelse og meget praktisk

Stor kundeservice

-

Jeg købte en presenning, der var for lille Hurtig refusion Top kundeservice Tak

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up