up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Herretøj svømning

Herretøj svømning

Find et bredt udvalg af Herretøj-produkter til svømning. Oplev de bedste tilbud hos swiminn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Herretøj

Mærker for Herretøj

Hvordan vælger man træningstøj til mænd?

Jakker

Jakkerne er et beklædningsgenstand, der bruges til at have på under vintertræning for at holde kroppen varm. Og for nogen, der træner om vinteren eller rejser i det kolde vejr, er jakker afgørende, fordi det giver dig mulighed for komfortabelt at træne.

Bukser

Bukser er også vigtigt udstyr til træning og er normalt lavet af syntetiske stoffer. Bukserne til træning er normalt lavet af stretchy materiale, så du nemt kan træne. De mærker, der tilbyder herretøj til før svømning, er Speedo , Zone3 , Adidas , TYR , Turbo og HUUB .

Polo skjorter

Poloshirts bruges generelt som tøjtilbehør til træning og er lavet af blødt stof. Poloshirts er en af de vigtigste beklædningsgenstande, der bruges til træning. Poloshirts kommer i mange formater og nuancer.

Sweatshirts

Sweatshirts er træningsbeklædning til at holde dig hyggelig i vintervejret. De bruges til træning i kolde temperaturer, fordi de er lavet af varmt stof og kommer i mange forskellige materialer, så du kan vælge det, der passer til din kropstype.

T shirts

T shirts har korte ærmer og er uden krave. T shirts er normalt lavet af et fleksibelt, let og blødt materiale og kan maskinvaskes.

Mere om herretøj til inden svømning:

Find herretøj til svømmeundertøj, ansigtsmasker, hovedbeklædning og solbriller. Når du vælger herretøj til før svømning, skal du overveje følgende faktorer:

Hurtigttørrende materiale : Vælg tøj lavet af hurtigtørrende materialer som polyester eller nylon. Disse stoffer er designet til at transportere fugt væk og tørre hurtigt, hvilket sikrer, at du holder dig komfortabel før og efter svømning.
Let og åndbar : Vælg tøj, der er let og åndbart for at holde dig kølig og komfortabel. Se efter tøj med mesh paneler eller ventilationsfunktioner for at forbedre luftstrømmen og forhindre overophedning.
UV beskyttelse : Hvis du planlægger at bruge tid udendørs før svømning, så overvej tøj med indbygget UV beskyttelse. Kig efter beklædningsgenstande med en UPF vurdering Ultraviolet Protection Factor, som angiver niveauet af solbeskyttelse, som stoffet tilbyder.
Let at tage på og af : Vælg tøj, der er nemt at tage på og af, især hvis du ofte skifter ind og ud af dit badetøj.
Alsidighed : Vælg tøj, der kan skifte problemfrit fra aktiviteter før svømning til andre afslappede omgivelser. Vælg alsidige stykker, der kan bæres til aktiviteter som at gå, løbe ærinder eller snuppe en bid mad.
Pasform og komfort : Sørg for, at det tøj, du vælger, sidder godt og giver bevægelsesfrihed. Den bør ikke være for stram eller restriktiv, så du kan bevæge dig komfortabelt og deltage i aktiviteter før svømning uden begrænsninger.
Stil og personlige præferencer : Overvej din personlige stil og præferencer, når du vælger tøj til før svømning. Vælg farver og designs, der appellerer til dig og får dig til at føle dig sikker.
Kvalitet og holdbarhed : Se efter vellavet tøj, der er slidstærkt og tåler gentagen brug og vask. Tjek kundeanmeldelser og vurderinger for at måle tøjets kvalitet og levetid.
Ved at overveje disse faktorer, kan du vælge herretøj , der er behageligt, funktionelt og egnet til dine aktiviteter før og efter svømning, hvilket sikrer en behagelig og bekvem oplevelse.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk