up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Intex 2 1 1 Oppustelig Sovesofa

Intex 2 1 1 Oppustelig Sovesofa

Intex 2 1 1 Oppustelig Sovesofa

Intex 2 1 1 Oppustelig Sovesofa

plus
Intex

Intex 2 1 1 Oppustelig Sovesofa

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Intex 2 1 1 Oppustelig Sovesofa

En alsidig sofa, der tilbyder en overkommelig og behagelig soveopløsning til ethvert hjem. Denne sofa er hurtig og nem at oppustes og trækker nemt ud i en queensize-seng og sover to personer. Dens bærbarhed gør det ideelt at tage på vejen. Den fløjlsagtige bløde overflade giver ekstra komfort, perfekt til at sidde eller sove.


Funktioner:

Inkluderer 2 i 1 ventil har ekstra brede åbninger til hurtig oppustning og tømning
3 hurtige inflations- og deflationsventiler
Komfortabelt ryglæn og armlæn
Foldes kompakt til opbevaring
2 kopholdere


Specifikationer:

Omtrentlig oppustet størrelse: 80in X 88in X 26in
Vægt: 20,70 LBS


Intex 2 1 1 Oppustelig Sovesofa har 100% tilfredsheds pris garanti, så hvis du ikke er tilfreds med dine Intex 2 1 1 Oppustelig Sovesofa, købt hos swiminn. Dog kun indenfor 30 dage, efter modtagelsen. Du kan også kigge i vores online svømning butik, hvor du kan finde masser af varer fra Intex, færdiggør din ordrer af svømning varer, altid til de bedste priser.

Funktioner Intex 2 1 1 Oppustelig Sovesofa

Farve
Grå
Produkttype
Sofaer

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Oppustelig sofa

-

Vi var meget tilfredse med sofaen. Generøse dimensioner og god byggekvalitet. Det faktum, at det hurtigt kan omdannes fra sofa til seng (eller madras) udendørs er en bonus. Det eneste problem, vi havde, var at finde en hurtig måde at fylde på, da den fodpumpe, vi havde, ikke havde koblinger. Men det er bare en detalje, som vi let kan overvinde. Meget tilfreds

Kvalitetssofa

-

Jeg købte en oppustelig 2in1 sofa, og jeg er meget tilfreds, for de formål, jeg ønskede, er den perfekt og har god kvalitet.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up