up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Intex Patronfilterpumpe 3.785l/h

Intex Patronfilterpumpe 3.785l/h

Intex Patronfilterpumpe 3.785l/h

plus
Intex

Intex Patronfilterpumpe 3.785l/h

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Intex Patronfilterpumpe 3.785l/h

Gør din sammenklappelige swimmingpool klar til sommeren.

.

Der er intet mere forfriskende end en dukkert i poolen, men for at denne dip skal være perfekt, skal vandet være under de bedste forhold, så det er krystalklart.

.

For små sammenklappelige svømmebassiner er det filtersystem, der anbefales, patronfiltre.

Funktionen af disse filterpumper er enkel: vandet passerer gennem et filter, hvor urenhederne forbliver, og vandet vender tilbage til poolen rent og klart.

Derudover forbedrer det revolutionerende Hydro Technology-system filtreringen, øger vandets renhed og øger antallet af negative ioner på overfladen.

.

Til mellemstore svømmehaller over jorden med kapacitet til 17.000 liter vand er denne model af patronfilter den mest egnede.

Den har kapacitet til at filtrere 3.785 liter / time og fungerer med Type A-filtre.

Pakken indeholder en patron og de slanger med en diameter på 32 mm, der er nødvendige for at forbinde filterpumpen med den sammenklappelige INTEX-swimmingpool.

.

INTEX tilbyder dig et bredt udvalg af tilbehør til selvbærende svømmebassiner, såsom LED-lys, covers eller vedligeholdelsesartikler.

.

Intex patronfilterpumpe med kapacitet til at filtrere 3.785 liter / time bruger Type A patroner (inkluderer 1 patron).

Hydro Technology beluftningssystem: forbedrer filtreringen, øger vandens renhed og øger antallet af negative ioner på vandoverfladen.

Den har en luftventil til hurtig og forbedret funktion af enheden, inkluderer slanger med forbindelse på 32 mm i diameter.

Intex patronfilterpumpe anbefales til svømmehaller med en kapacitet på op til 17.000 liter.

Filterets effekt er 99W, inkluderer ikke programmeringsfunktion.

Denne vare har en europæisk standard elektrisk forbindelse.
Intex Patronfilterpumpe 3.785l/h findes i mange størrelser og endnu flere farver. Hvis du er på udkig efter en Intex Patronfilterpumpe 3.785l/h fra vores store online svømning lager swiminn, tvivl ikke mere, du kan bestille det her og modtage det indenfor få dage. Hos swiminn er der pris garanti på alt svømning udstyr fra Intex.

Funktioner Intex Patronfilterpumpe 3.785l/h

Farve
Grå

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up