up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Intex

Intex

Alle ( Intex )

Om Intex

Intex, en fremtrædende spiller i branchen for fritids- og rekreative produkter, fejres for sit engagement i at levere komfort, kvalitet og glæde til husholdninger verden over. Established i 1997, Intex's rejse begyndte med et ønske om at forbedre livet for familier ved at skabe innovative og overkommelige produkter, der forvandler almindelige rum til dejlige oaser af afslapning og sjov. Gennem årene har Intex udviklet sig til en global leder, berømt for sin omfattende række af produkter, der dækker forskellige behov, herunder udendørs- og indendørs rekreation, vandsport og behagelig hvile.
Med et urokkeligt fokus på kundetilfredshed har Intex tjent tilliden hos millioner og fortsætter med at være et foretrukket valg for dem, der søger komfort og fritid. Intex har forvandlet konceptet med fritid og afslapning, der bringer innovative produkter som pools, luftmadrasser og meget mere til husholdninger verden over. Med et engagement om kvalitet og kundetilfredshed fortsætter Intex med at forme måden, hvorpå familier nyder deres rekreative rum.

Innovating Comfort og Fun Through Quality Products

Intex pools er blevet synonym med baggårds glæde, der tilbyder et udvalg af størrelser og designs, der passer til diverse præferencer. Lavet af holdbare materialer, Intex pools har en nem opsætning, stærk konstruktion og forbedrede sikkerheds egenskaber, der lover timer med vandbaseret underholdning for familier og venner. Intex pool pumper er designet til at opretholde et krystalklart vand ved effektivt at cirkulere og filtrere det. Intex tilbyder et komplet udvalg af reservedele og tilbehør til at støtte pool ejere i at holde deres aquatisk retreats i top stand. Fra stik til ventiler, slanger til montering, disse ægte Intex pool dele er designet til problemfri kompatibilitet, hvilket sikrer nem vedligeholdelse og en forlænget pool levetid.
Rengøring af en pool er et barnespil med Intex pool støvsugere. Intex pool støvsugere udgør bekvemmelighed og innovation, der bidrager til en problemfri pool vedligeholdelse rutine. Intex pool filtre er rygraden af ​​et rent og klart pool oplevelse. Udstyret med højkvalitets filtrering mekanismer, disse enheder effektivt fanger snavs, blade og urenheder, sikrer at vandet forbliver indbydende og nydeligt. For dem, der ønsker en forlænget svømme sæson, Intex pool opvarmere tilbyder en løsning. Disse opvarmere justerer vandtemperaturen, så det er behageligt selv i køligere klimaer.
Intex ovenjordiske pools er et varemærke for innovation og holdbarhed. Designet med forstærkede materialer og nem montering, disse pools giver et attraktivt alternativ til traditionelle indbyggede muligheder. Intex luftmadrasser er synonyme med komfort og bekvemmelighed, der tilbyder et udvalg af muligheder for både indendørs og udendørs brug. Bygget med holdbare materialer og innovative opblæsning mekanismer, disse luftmadrasser giver en behagelig seng overflade.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk