up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Mako Våddragt Genesis 2.1

Mako Våddragt Genesis 2.1

Mako Våddragt Genesis 2.1

Mako Våddragt Genesis 2.1

plus
Mako

Mako Våddragt Genesis 2.1

Produktbeskrivelse Mako Våddragt Genesis 2.1

Vores entry level-model, Génésis 2.1, er ideel til begyndere. En glimrende kombination til en meget overkommelig pris, Genesis er blevet helt redesignet for at tilbyde optimal glidning, komfort og ideel termisk komfort. Génésis er konstrueret med kun Yamamoto neopren.


Funktioner:

Krave: 1,5 mm Yamamoto 39 S Hudskåret lavt for at undgå chafing og kvælningsfølelse.
Arme og skuldre: 1,5 mm Yamamoto 39 Smoothskin Fleksibel Neopren og Jersey, der giver god bevægelsesfrihed. Højskårne manchetter til nem fjernelse ved overgang.
Bryst og lår: 4,5 mm Yamamoto 38 S hudneopren til perfekt glidning i vandet.
Bagside: 3mm Yamamoto 38 S Skin, Invisible Zip. Lynlåsen lukkes fra bund til top for at gøre det lettere at donere solo.
Kalve: 3 mm Yamamoto 38 S Skin Neopren. Højskårne kalve til superhurtige overgange.
Lycra Jersey til større komfort og en hurtigere overgang på indersiden af kroppen og benene.
Hvis du er på udkig efter Mako Våddragt Genesis 2.1, er heldet med dig. I vores svømning butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal swiminn butik. Skynd dig, bestil dine Dragter og tilbehør med det samme. swiminn tilbyder et kæmpe udvalg i Dragter, til alt slags sport. Vores Dragter er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Funktioner Mako Våddragt Genesis 2.1

Anbefalet niveau
Begynder
Typer af ærmer
Lange
Farve
Blå
Sort
Køn
Mand
Alder
Voksne
FINA Godkendt
Nej
Lynlås position
Bagside
Anbefalet Brug
Åbent v and

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up