up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Mako Våddragt Torrent Ultimate

Mako Våddragt Torrent Ultimate

Mako Våddragt Torrent Ultimate

Mako Våddragt Torrent Ultimate

Mako Våddragt Torrent Ultimate

Mako Våddragt Torrent Ultimate

Mako Våddragt Torrent Ultimate

Mako Våddragt Torrent Ultimate

Mako Våddragt Torrent Ultimate

Mako Våddragt Torrent Ultimate

plus
Mako

Mako Våddragt Torrent Ultimate

Produktbeskrivelse Mako Våddragt Torrent Ultimate

Denne dragt er resultatet af 3 års forskning og test for at skabe et produkt, der tilbyder utrolig fri bevægelighed og enestående ydeevne. Vi har tilføjet nye eksklusive materialer, bedre afbalanceret opdrift og zoner med ekstra elastisk neopren over visse samlinger, hvilket har gjort det muligt for os at forbedre endnu mere vores prisvindende våddragt.


Funktioner:

Arme, hals og skuldre: skåret fra. supplere neopren ydre (1,5 mm Yamamoto b # 44 SCS Nano) og elastisk jersey indvendig i verden, giver snittet fuld bevægelsesfrihed og reducerer muskeltræthed til et minimum. Vi bruger nu # 44 celleneopren fra Yamamoto i stedet for # 40 celle, da vi fandt den endnu mere smidig og alligevel sværere at bære over tid.
Lynlås: usynlig og omvendt lukning, hvilket fører til bedre hydrodynamik og mindre vandindtrængning.
Vandvinger Intelligent hud på underarmene: Giver bedre styr på din armbevægelse og en forbedret «feei» til vandet.
Håndled: Højskårne håndled giver ekstra hurtige overgange.
Underben, sider og knæ: 3mm Yamamoto # 39 SCS Nano. Ankelåbningerne er skæve for skåret højt for lynhurtige overgange.
Krop, lår og ryg: 5 mm kuppelcelle, 5 mm Yamamoto # 39 og 2 mm Yamamoto # 39 paneler, der er forbundet for at give optimal strækning, opdrift og placering i vandet. Alle paneler behandlet med SCS nano for at reducere overfladens træk.
Jersey: Lycra indvendig trøje for større komfort og hurtig fjernelse.
Sikkerhedsbånd: over stresszoner i arm- og bensømme.


Teknologi:

Lavt skåret krave: vores kraver er skåret ekstra lavt for at undgå chaffing og enhver mulighed for at føle sig tran gled.
Sikkerhedsbånd: Vi har tilføjet andre mo-limede bånd over visse sømme for at forstærke de zoner, der undergår mest stress under brug. Disse hjælper med at øge levetiden på din Mako våddragt.
Power Stretch: Denne meget elastiske neoprenindsats, der er placeret over brystbenet og membranen, giver mulighed for frigjort vejrtrækning samt øget smidighed over hele overkroppen.
Balanceret opdrift: Opdriften er placeret i vores våddragter for at lette dit slagtilfælde ved at tilbyde dig den kropsposition, der passer bedst til din svømmeteknik. Så i vores sortiment finder du våddragter, der er designet til at opretholde dig i en "naturlig" position for dem, der foretrækker en neutral kropsplacering (ofte godt for dem med et stærkt benspark) og andre, som vi har mærket "Ekstra support ”For dem, der foretrækker at have lidt ekstra hofte- og ben opdrift (godt for dem med et svagt / doven spark eller til langdistance løb.)
Run Stretch: disse to strimler med meget stretch
Neopren placeret over hoftebøjlerne giver mulighed for større løbeeffektivitet, der vil føre til en gevinst i tid og energi under overgangen.
Dome Cell er en eksklusiv Mako-teknologi og består af to hovedelementer: et nyt materiale, der både er lettere og mere bouyant end neopren, kombineret med lufthulrum, der tillader endnu større styrke. Disse kuppelcellepaneler, der bruges i strategisk placerede zoner, hjælper dig med at få en optimal position i vandet kombineret med ideel målrettet bouyancy (afbalanceret bouyancy) og føre til enestående ydelse.
Yamamoto 44 er den supplerende neopren fra Yama moto-serien, samtidig med at den varer længere end deres # 40 celle neopren, som vi tidligere brugte. Yamamoto er verdens førende producent af triatlon våddragt neopren og benchmarket med hensyn til kvalitet.
Yamamoto 39 er den letteste neopren i Yama moto-serien, der tilbyder det bedste kompromis mellem opdrift og elasticitet. Det er også meget mere modstandsdygtigt over for rivning end # 40.
PhysioForm-teknologi: Den perfekte balance mellem bevægelsesfrihed og sup-teknologi til ajq biomekanisk, reducerer energispild og optimerer komfort. Til dette vælger vi de materialer, stoffer og neoprener, vi bruger i vores produkter med den største omhu. Vi styres udelukkende af vores søgen efter perfektion. Konceptet med Physioform-teknologi blev skabt, så vores produkter føles som en anden hud.
Super stretch Jersey: denne Jersey-indre giver mulighed for enestående frihed til skulderbevægelse, da den er blevet vævet for at strække sig i alle retninger.
MAX-bevægelseskuldre: Klip og mate rialer er valgt for at tilbyde fuldstændig fri bevægelsesfri bevægelse på skuldrene. Fra vores allerførste mønstre i 2008 brugte vi et panel under armene, som var monteret til at være "i ro" med en position af armene over hovedet. Det betyder, at du aldrig behøver at strække gummiet, når du når for at fange vandet foran, og dermed ikke bruge ekstra indsats. Neopren fungerer for og ikke imod dig!
InvisiZip: vores usynlige lynlås giver vores dragter god hydrodynamik og reducerer også vandindtrængen, hvilket holder dig varmere.
Omvendt lynlås: Denne funktion giver mulighed for ekstra hurtig åbning og beskytter dig mod utilsigtet (eller ikke utilsigtet!) Afpakning, når du svømmer i en gruppe.
Soft Touch Jersey: lycra-jersey, der øger komforten i vores jakkesæt og giver mulighed for at lette hurtige overgange (samt gøre dem lettere at komme på!)
SCS Nano: mikrokugler, der holdes inde i dette overfladelag, reducerer væsentligt træk og hjælper hydrodynamik, hvilket gør dette til den hurtigste neoprenoverflade på jorden.
SCS: dette er et overfladelag, der både beskytter neopren og reducerer træk gennem vand.
SCS Metalbelægning: metallet reflekterer kropsvarme indad i vandet for at opretholde en ideel kropstemperatur til længere og koldere svømmeture under Swimrun løb og træning.

Hvis du vil lære mere omkring Mako Våddragt Torrent Ultimate, eller andre varer fra Mako i Dragter og tilbehør kategorien af swiminn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine svømning aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Dragter kollektioner, du kan vælge svømning fra Mako, et af de største mærker i industrien.

Funktioner Mako Våddragt Torrent Ultimate

Anbefalet niveau
Ekspert
Typer af ærmer
Lange
Farve
Sort
Køn
Mand
Alder
Voksne
FINA Godkendt
Nej
Lynlås position
Bagside
Anbefalet Brug
Triatlon
Åbent v and

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up