up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

SEAC Svømmefinner Team

SEAC Svømmefinner Team

SEAC Svømmefinner Team

plus
SEAC

SEAC Svømmefinner Team

Produktbeskrivelse SEAC Svømmefinner Team

SEAC Team Finder Green, 12 12.5.

SEAC team snorkling svømmefin med en holdbar lukket fodlomme har et kortere blad, der holder fødderne på toppen af ​​vandet for en samlet strømlinet og effektiv profil under svømmetræning eller når du snorkler i åbent vand.

Bladet er konstrueret af techno polymer til ydeevne svømning og to forskellige gummi materialer, der hjælper med at fremme korrekt sparkning teknikker samtidig styrke og toning ben muskler.

Funktioner:

Ideel til åben vand snorkling og til pool træning.

Lukket fodlommefinde med mindre blad ved hjælp af technopolymer til ydelse og to forskellige gummi materialer til nem sparkning.

Hjælper med at styrke og tone ben og lår muskler.

Højt effektiv hydrodynamisk design giver maksimal ydelse med nem indsats.

Forskellige størrelser passer til mænd og kvinder over en bred vifte fra mens USA størrelsen 2 til 12,5.Ønsker du flere svømning varer fra SEAC? Hos swiminn, din online svømning butik, du har mulighed for at vælge imellem masser af svømning varer, og andet SEAC Svømmefinner Team. Lige nu har vi SEAC Svømmefinner Team på lager. Hos os har kunden altid ret og vi gør alt for at tilfredsstille dine behov for svømning udstyr.

Funktioner SEAC Svømmefinner Team

Hæl
Lukket
Vægt
Lav
Farve
Gul
Blå
Alder
Voksne

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

SEAC Svømmefinner Team

God ledsager til poolsvømning

-

Modtog disse finner i dag og gik direkte i poolen. Jeg nød at svømme/træne med dem. Nok er de endnu mere glatte mod poolens fliser, som dem jeg havde før, men det er overskueligt.

SEAC Svømmefinner Team

Bedste i klassen

-

meget smuk og funktionel. Godt materiale til svømmetræning.

SEAC Svømmefinner Team

Meget godt produkt

-

De er komfortable. Så smuk som på billedet. Men det er lange luffer, jeg var forkert ved at kontrollere denne gang vægten af ​​vandet og for tung for min søn, men det vil komme.

SEAC Svømmefinner Team

Levering

-

Jeg er meget glad for hastigheden af ​​produktets forsendelse. Min datter er begejstret!

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

 • 30 return

  30-DAGE NEM OG
  HURTIG RETURNERING

 • Pay

  100% SIKKER OG
  TRYGSHOPPING

 • like or return

  TILFREDSHED MED
  100% GARANTI

 • pice

  LAVESTE PRISER
  MED GARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up