up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Speedo Badedragt Speedosculpture Watergem Adjustable

Speedo Badedragt Speedosculpture Watergem Adjustable

Speedo Badedragt Speedosculpture Watergem Adjustable

plus
Speedo

Speedo Badedragt Speedosculpture Watergem Adjustable

Produktbeskrivelse Speedo Badedragt Speedosculpture Watergem Adjustable

Speedo Sculpture Watergem justerbar er designet til sporadisk brug, fordi den har 73% polyamid og 27% elastan , som selv om fleksibel og elastisk ikke er så modstandsdygtig over for kemikalier i poolen som andre stoffer.

Denne svømmende badedragt til kvinder giver god støtte på brystet på grund af de elastiske sømme under brystet og forstærket foring. Desuden giver det abdomen kontrol takket være den mesh-fri støbte teknologi.

Dens design inkluderer tynde stropper, en U-formet ryg og V-udskæring med en smigrende forhastet detalje, der giver et moderne og feminint præg. Selvom hele denne badedragt ikke er godkendt af FINA, har den materialer, der varer 10 gange længere end andre stoffer, og du kan bruge den til at gå til SPA, ferie eller pool sessioner. Speedo Sculpture indsamling glatter, former og støtter i alle de rigtige steder for en behagelig, flatterende pasform, der giver ægte krop tillid & ud af vandet.


Lavet til svømning, med stof, der varer op til 10 gange længere end andre svømme stoffer - det perfekte valg til spa pauser, ferier og pool sessioner.Funktioner:


Forbedrer kurver med et feminint touch

V-udskæring forlænger overkroppen øger slankende effekt

Smigrende Ruched buste detaljeSpecifikationer:


Sammensætning: 73% PA / 27% EA


Er du på udkig efter Speedo Badedragt Speedosculpture Watergem Adjustable? Det er swiminn mest solgte vare, din online svømning butik. Prisen er 46.99 $, i en begrænset periode! Hos swiminn, får du flest fordele og finde mange flere Speedo, til de bedste priser. Alle vores svømning vare, er kvalitet hele vejen.

Funktioner Speedo Badedragt Speedosculpture Watergem Adjustable

Farve
Sort
FINA Godkendt
Ja
Affjedringstyper
Tynde
Ikke krydsede

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Behageligt

-

Sitter meget godt og ser godt ud til større bryster. Båndene er brede nok og behagelige at bære.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up