up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Udstyr

Beskyttelsesbriller - Linser: Spejl

()
load

Hvordan vælger du et par gode svømmebriller?

Svømmebrillerne er specielt udviklede briller til at hjælpe dig med at se klart under vandet. Den uigennemtrængelige struktur forhindrer vand i at trænge ind ved at danne en luftpose nær dit øje. Der er flere grunde til, at det er nyttigt at bære svømmebriller, når du svømmer. De mærker, der tilbyder svømmebrillerne, er Speedo , Arena , Zone3 , TYR , Turbo og Cressi .
Pasform er den vigtigste ting at overveje, når du vælger et par gode briller . Pasformen bestemmes af beskyttelsesbrillernes forsegling. Den mest standard type beskyttelsesbriller er oval med en indvendig silikoneforsegling. Når du tester dem på, skal forseglingen være tæt, hvis ikke, så vil de tillade vand at bevæge sig ind, men hvis det ikke er tæt, så er de ekstremt tætte og udøver for meget stress.
At vælge et par gode svømmebriller er afgørende for at sikre komfort, klarhed og en lækagefri oplevelse i vandet. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at vælge det rigtige par:

Det vigtigste aspekt er at finde beskyttelsesbriller, der sidder godt og skaber en vandtæt forsegling omkring dine øjne.
Overvej linsetypen baseret på dine behov og svømmemiljø. Klare linser er velegnede til indendørs svømning og dårlige lysforhold, mens tonede eller spejlede linser giver UV beskyttelse og reducerer blænding i lyse udendørs omgivelser. Polariserede linser kan være gavnlige til svømning i åbent vand for at reducere overfladegenskin.
Vælg beskyttelsesbriller med linser lavet af holdbare materialer såsom polycarbonat. De er mindre tilbøjelige til at knuse eller ridse, hvilket sikrer langvarig brug. Se efter svømmebriller med en antidugbelægning på linserne. Dette hjælper med at forhindre dug, hvilket sikrer klart syn under din svømmetur. Nogle svømmebriller har denne belægning påført, mens andre kan kræve brug af en anti dug gel eller spray.
Hvis du svømmer udendørs eller i stærkt oplyste omgivelser, skal du vælge svømmebriller , der tilbyder UV beskyttelse. Dette hjælper med at beskytte dine øjne mod skadelige solstråler.
Overvej remmens design og justerbarhed. Vælg beskyttelsesbriller med stropper, der er nemme at justere, der giver en sikker og behagelig pasform. Nogle beskyttelsesbriller har delte stropper eller justerbare spænder, hvilket giver mulighed for en mere tilpasset pasform.
Tjek om brillerne kommer med en justerbar næsebro. Denne funktion giver dig mulighed for at ændre afstanden mellem linserne, så den passer til din ansigtsform og brobredde.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk