Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Lasten kengät

Lasten kengät uinti

Löydä laaja valikoima tuotteita Lasten kengät tuotteita henkilölle uinti. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa swiminn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Lasten kengät

n merkit Lasten kengät

Lasten kenkien tyypit uimiseen

Lisätarvikkeet

Uimakengän lisävarusteita ovat pohjalliset, nauhat, pitsilukot, hajunpoistoaineet ja paljon muuta. Pohjalliset ovat osia materiaalista, jotka asetetaan kenkiin tai saappaisiin mukavuuden, lämmön ja sopivamman istuvuuden lisäämiseksi. Nauhoja käytetään kenkien solmimiseen. Pitsilukkoa käytetään estämään kenkien liukastumista. Hajunpoistoainetta käytetään pitämään kengät ja jalat hajuttomana. Voit ostaa tarvikkeita Speedo , Arena , Adidas , Turbo ja Cressi .

Aqua kengät

Aqua kengät ovat eräänlainen kenkä, jota käytetään yleensä vesiurheiluun ja myös uimarannalle mentäessä. Aqua kengät valmistetaan tavallisesti sileästä sisäpuolelta ja niissä on jäykkä pohja, jota käytetään naarmujen ja naarmujen hallintaan vesialueilla kävellessä. Aqua kengät ovat erinomaiset turvallisuuden vuoksi. Ne on tehty suojaamaan ja pitämään pitoa upotettuna tai märillä pinnoilla. Vesikenkiä käytetään yleisesti erilaisiin veteen liittyviin aktiviteetteihin, kuten uimiseen, snorklaukseen, melontaan, veneilyyn ja kävelyyn rannoilla tai kivikkoisilla alueilla.

Tukokset

Crocs puukengät ovat jalkineita, jotka tunnetaan ainutlaatuisesta muotoilustaan ja mukavuudestaan. Ne on valmistanut Crocs tuotemerkki, joka tuli suosituksi ainutlaatuisesta vaahtohartsimateriaalistaan nimeltä Croslite. Crocs puukengät tunnistetaan niiden tukkimaisesta muodosta, jossa on suljettu kärki ja avoin kantapää, joissa on usein tuuletusaukot yläosassa. Crocs puukengät on valmistettu Croslitesta, joka on kevyt, kestävä ja vettä hylkivä vaahtomuovihartsimateriaali. Croslite pehmustaa ja muotoilee käyttäjän jalkojen muotoa ja tarjoaa mukavan ja tukevan istuvuuden.

Sandaalit

Varvastossut ovat jalkineiden tyyppi, jolle on ominaista litteä pohja ja Y muotoinen hihna, joka menee varpaiden väliin pitämään sandaalin paikoillaan. Ne on yleensä valmistettu kumista tai muista joustavista materiaaleista. Varvastossut ovat suosittuja lämpimällä säällä ja rantakohteissa rennon ja mukavan luonteensa vuoksi. Varvastossut tunnetaan minimalistisesta muotoilustaan, jonka pohja koostuu tyypillisesti ohuesta, litteästä ja joustavasta materiaalista. Joissakin muunnelmissa voi olla hieman paksumpi tai muotoiltu pohja lisää mukavuutta ja tukea. Y muotoinen hihna, joka erottaa isovarpaan muista varpaista, tarjoaa minimaalisen peiton ja mahdollistaa helpon liikkumisen.