Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Lasten vaatteet

Lasten vaatteet uinti

Löydä laaja valikoima tuotteita Lasten vaatteet tuotteita henkilölle uinti. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa swiminn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Lasten vaatteet

n merkit Lasten vaatteet

Vinkkejä lasten uimavaatteiden valintaan

Takit

Uimatakkeja käytetään uima asujen päällä. Nämä kätevät takit on valmistettu neopreenikankaasta, mukaan lukien UPF aurinkoturvallisuuden takaamiseksi.

Housut

Uimahousut ovat eräänlainen uimapuku, jota käytetään erityisesti uimiseen. Ne on yleensä valmistettu materiaaleista, jotka on erityisesti luotu olemaan märkiä ja pysymään rentoina ja hydrodynaamisina, jotta ne eivät rajoita lasten kehon liikkeitä.

Poolopaidat

Uintia varten tarkoitetut poolopaidat ovat langallisia puuvillapaitoja, jotka on valmistettu hengittävistä materiaaleista ja jotka sopivat erinomaisesti fyysiseen uintitoimintaan, kuten kouluun, ja antavat kehon kiertää riittävästi lämpeneessään. Uintitoiminnassa ympäri maailmaa huomatut poolopaidat tarjoavat hienostuneen ilmapiirin urheilulliseen katseeseensa säilyttäen sävyn uinnin aikana ja sen ulkopuolella.

Puserot

Neulepaidat ovat pitkillä hihoilla varustettuja villapaitoja, joita uimarit pitävät mukavana. Se kietoo vartaloasi, kuten villapaita. Nämä lämpimät vaatteet voivat luoda urheilullisen ilmeen sekä tarjota tyylikkään ulkonäön. Uimapuseroja käytetään, kun olet lähdössä uintiseikkailuun talvella.

T paidat

Uima t paidat on luotu suojaamaan sinua UV säteiltä. Uima asuissa uima t paidoissa on mukavat, hankaamattomat helmat, jotka pitävät sinut rentoutuneena. Uima t paidat lisätään tavalliseen asuun, mikä antaa sinulle UPF 50 suojan rennossa istuvuudessa. Vaikka tämä saattaa aiheuttaa hieman enemmän puuskia ja veden virtausta uinnin aikana, se voi myös olla rennompaa käyttää rannalla kävellessä.

Lisää lastenvaatteista:

Lisää lastenvaatteista löytyy kasvomaskit ja päähineet. Kasvonaamaria käytetään suojaamaan suusi ja nenäsi ympäristössäsi olevalta saasteelta. Päähineiden avulla voit pitää pään peitettynä sekä suojassa kuumuudelta ja kylmältä. Voit ostaa näitä tuotteita merkeiltä, kuten Speedo , Turbo , Sailfish , Regatta , Head Swimming ja Zoggs .