up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Miesten Uimahousut uinti

Miesten Uimahousut uinti

Löydä laaja valikoima tuotteita Miesten Uimahousut tuotteita henkilölle uinti. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa swiminn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Miesten Uimahousut

n merkit Miesten Uimahousut

Kuinka valita miesten uima asut?

Ranta uima asut

Rantauimapuvuilla tarkoitetaan tietyntyyppisiä vaatteita, jotka on suunniteltu uimiseen ja muihin toimintoihin rannalla tai uima altaalla. Miehille se sisältää uimahousut tai uimashortsit. Rantauimapuvut on suunniteltu toiminnallisuutta, mukavuutta ja tyyliä ajatellen, joten ihmiset voivat nauttia vesiaktiviteeteista samalla kun he tuntevat olonsa varmaksi ja muodikkaaksi. Nämä vaatteet on yleensä valmistettu nopeasti kuivuvista ja joustavista materiaaleista, kuten nailonista, polyesteristä tai elastaanista, jotka tarjoavat joustavuutta ja mukavuutta vedessä ja vedessä. Lisäksi rantauimapuvuissa on usein ominaisuuksia, kuten säädettävät olkaimet, sisäänrakennettu tuki, UV suoja ja eloisia värejä tai kuvioita eri mieltymysten ja vartalotyyppien mukaan.Voit ostaa uima asuja osoitteesta Speedo , Arena , Adidas , Zone3 , Turbo , TYR ja HUUB .

Uimahousut

Uimahousut ovat miesten yleisesti käyttämiä uima asuja. Ne ovat muotoon istuvat ja tarjoavat minimaalisen peiton, tyypillisesti niissä on matala vyötärönauha ja korkealle leikattu lahkeensuu. Uimahousut on suunniteltu tarjoamaan liikkumisvapautta vedessä ja vähentämään ilmanvastusta. Uimahousut valmistetaan usein materiaaleista, kuten nailonista tai polyesteristä, johon on sekoitettu elastaania, mikä mahdollistaa joustavuuden ja nopean kuivumisen. Ne ovat kevyitä, mukavia ja tarjoavat erinomaisen tuen erilaisille vesiurheilulajeille, mukaan lukien kilpauinti, vesipallo ja virkistysuinti.

Uimahäiriöt

Swimming Jammers ovat uima asuja, joita pääasiallisesti käyttävät miesuimarit, erityisesti kilpauinnissa. Ne ovat muotoon istuvat shortsit, jotka peittävät vyötäröltä polven yläpuolelle. Uivien häirintälaitteiden suunnittelun tarkoituksena on vähentää vastusta vedessä, parantaa hydrodynamiikkaa ja optimoida suorituskykyä. Uimajarrut on tyypillisesti valmistettu materiaaleista, kuten nailonista tai polyesteristä, johon on sekoitettu elastaania. Tämä kangasyhdistelmä tarjoaa joustavuutta, kestävyyttä ja nopeasti kuivuvia ominaisuuksia. Jammerien tiukka istuvuus auttaa virtaviivaistamaan vartaloa, minimoimaan vedenkestävyyden ja parantamaan uimarin tehokkuutta. Kilpauimarit käyttävät yleensä jammereita eri syistä. Ne tarjoavat erinomaisen lihastuen ja puristuksen, mikä auttaa vähentämään lihasten väsymystä intensiivisen harjoittelun tai kilpailujen aikana.

Pitkät uimahousut

Pitkät uimahousut , jotka tunnetaan myös nimellä uimaleggingsit, ovat eräänlainen uima asu, joka peittää laajemman vyötäröltä nilkoihin. Toisin kuin perinteiset uimashortsit tai housut, pitkät uimahousut tarjoavat lisäsuojaa ja suojaa. Pitkät uimahousut on tyypillisesti valmistettu kevyistä ja nopeasti kuivuvista materiaaleista, kuten nylonista tai polyesteristä, johon on sekoitettu elastaania. Tämä kangasyhdistelmä varmistaa joustavuuden ja mukavuuden samalla, kun vesi pääsee kulkemaan helposti läpi. Pitkät uimahousut ovat suosittuja vesiurheilua, kuten melontaa, surffausta tai snorklausta harrastavien henkilöiden keskuudessa, koska ne tarjoavat suojaa auringonpolttamilta, hankauksilta ja vedessä olevilta ärsytyksiltä.

Uimahousut

Uimahousut ovat eräänlainen uima asu, jota käyttävät pääasiassa miehet ja pojat. Uimahousut ovat suosittu valinta virkistysuimiseen, ranta aktiviteetteihin ja vesiurheiluun. Uimahousut valmistetaan tyypillisesti kevyistä ja nopeasti kuivuvista materiaaleista, kuten nailonista tai polyesteristä. Uimahousuja on eripituisia, mukaan lukien reiden puolivälissä, polven yläpuolella tai polven alapuolella.

Uimapuku

Uimapuku on vaate, joka on erityisesti suunniteltu käytettäväksi veteen liittyvissä toiminnoissa, kuten uinnissa. Uimapuvut on tyypillisesti valmistettu materiaaleista, jotka ovat kevyitä, nopeasti kuivuvia ja mukavia märkänä. Uimapukuja on useita tyylejä, malleja ja kokoja, jotka sopivat erilaisiin mieltymyksiin ja vartalotyyppeihin. Yksiosainen uimapuku peittää vartalon ja siinä on tyypillisesti olkaimet tai riimukaula. Se tarjoaa täyden peiton ja on suosittu valinta sekä vapaa ajan että kilpailuun. Yksiosaisia pukuja on eri tyylejä, kuten korkealeikkaus, matalaselkäinen tai sisäänrakennettu vatsasäädin.

Tri puvut

Trisuit on erikoistunut urheiluasu, joka on suunniteltu triathlon tapahtumiin, joissa yhdistyvät uinti, pyöräily ja juoksu. Se on yksiosainen vaate, joka tarjoaa mukavuutta, joustavuutta ja suorituskykyä parantavia ominaisuuksia kaikille kolmelle lajille. Trisuits on valmistettu kosteutta siirtävistä, nopeasti kuivuvista ja joustavista kankaista, kuten nailon tai elastaanisekoituksista. Nämä materiaalit auttavat hallitsemaan kosteutta ja tarjoavat virtaviivaisen istuvuuden vähentäen vastusta ja parantaen aerodynamiikkaa kilpailun pyöräily ja juoksuosien aikana.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje