Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Naisten kengät

Naisten kengät uinti

Löydä laaja valikoima tuotteita Naisten kengät tuotteita henkilölle uinti. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa swiminn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Naisten kengät

n merkit Naisten kengät

Naisten vesikenkien tyypit

Aqua kengät

Naisten vesikengät ovat kenkätyyli, jota käytetään erityisesti vesiurheiluun tai veteen liittyviin aktiviteetteihin. Aqua kengät ovat ihanteellisia mukavuuteen. Vesikenkiä tarjoavat tuotemerkit ovat Speedo , Arena , TYR , Turbo , Adidas , Head Swimming ja Cressi .
Naisten vesikengät ovat erikoisjalkineita, jotka on valmistettu materiaaleista, jotka ovat vesiystävällisiä, nopeasti kuivuvia ja tarjoavat mukavan istuvuuden erilaisiin vesiaktiviteetteihin. Ne on tyypillisesti valmistettu materiaaleista, kuten neopreenistä, verkosta tai molempien yhdistelmästä. Neopreeni on yleinen valinta sen vedenkestävyyden, joustavuuden ja eristysominaisuuksien vuoksi.
Vesikenkien päätarkoitus on suojata jalkojasi mahdollisilta vaaroilta vedessä ja sen ympäristössä. Ne suojaavat teräviltä esineiltä, kiviltä, kuorilta tai muilta roskat, joita voi olla maassa tai veden alla. Vesikengät auttavat myös estämään liukastumista ja putoamista tarjoamalla paremman pidon märillä pinnoilla. Aqua kengissä on kevyt ja joustava muotoilu, mikä mahdollistaa helpon liikkumisen ja varmistaa, että jalkojasi ei paina vedessä. Niissä on usein liuku tai nauhakiinnitysjärjestelmä, joka tarjoaa turvallisen ja säädettävän istuvuuden. Vesikenkien pohja on tyypillisesti valmistettu kumista tai muusta liukumattomasta materiaalista. Siinä on kuvioita tai uria, jotka parantavat pitoa ja pitoa märillä pinnoilla vähentäen liukastumisriskiä. Joissakin vesikengissä voi olla myös tyhjennysaukkoja tai kanavia, jotta vesi pääsee poistumaan, mikä estää veden kerääntymisen sisälle ja parantaa mukavuutta.

Tukokset

Puukengät tulevat eri tyyleillä ja niitä voidaan käyttää vesiurheilun aikana tai uintitavoitteissa. Nämä puukengät on kehitetty helposti pukeutumaan ja riisumaan samalla kun ne suojaavat jalkojasi kosteudelta ja ärsytykseltä. Vesipuukengät on valmistettu erittäin kestävästä materiaalista, joten ne kestävät pitkään.

Sandaalit

Varvastossut ovat eräänlaisia jalkineita, joita voi käyttää vapaa ajalla ja myös veteen liittyvissä toimissa. Ne ovat rento jalkineet ranta alueella käytettäväksi. Kumivarvastossut ovat sopiva vaihtoehto, koska ne ovat luonnostaan vesitiiviitä, joten ne ovat ilmeinen valinta valittaessa naisten vesikenkiä .
Varvastossut ovat jalkineita, joille on tunnusomaista yksinkertainen ja avoin muotoilu. Ne koostuvat litteästä pohjasta, jossa on Y muotoinen hihna, joka kulkee ensimmäisen ja toisen varpaan välissä ja yhdistyy pohjan sivuihin. Varvastossut ovat suosittuja rennon ja helppokäyttöisen luonteensa vuoksi, ja ne tarjoavat mukavan ja hengittävän vaihtoehdon lämpimään säähän tai rennossa ympäristössä.
Varvastossojen pohja on tyypillisesti valmistettu kumista, vaahtomuovista tai muista kevyistä materiaaleista. Tämä rakenne tarjoaa joustavuutta ja pehmustetta, jolloin jalka liikkuu vapaasti. Hihnat on usein valmistettu samasta materiaalista kuin pohja tai niissä voi olla muita koristeita, kuten kangasta, nahkaa tai muovia.