Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet uinti

Löydä laaja valikoima tuotteita Naisten vaatteet tuotteita henkilölle uinti. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa swiminn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Naisten vaatteet

n merkit Naisten vaatteet

Kuinka valita naisten vaatteet uimaharjoitteluun?

Takit

Valitse uintitakki, joka on valmistettu kevyestä, nopeasti kuivuvasta ja kestävästä materiaalista. Etsi kankaita, kuten nailonia tai polyesteriä, jotka tarjoavat hyvän vedenpitävyyden ja kestävät jatkuvaa käyttöä kloorilla käsitellyissä uima altaissa tai avovesiympäristöissä.
Takissa tulee olla tiukka mutta mukava istuvuus, jotta se sallii liikkumisvapauden uinnin aikana. Etsi takki , joka on suunniteltu erityisesti uimiseen tai vesiurheiluun. Sen tulisi olla virtaviivainen muotoilu ja minimaalinen tilavuus vähentämään vastusta vedessä. Harkitse uimiseen tarkoitettuja takkeja, joissa on ominaisuuksia, kuten vetoketju tai säädettävät sulkimet, jotka tarjoavat turvallisen istuvuuden ja helpon päälle/pois päältä toiminnon.

Housut

Mitä tulee naisten housuihin uimaharjoitteluun , saatavilla on muutamia eri vaihtoehtoja, joista jokainen on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta, joustavuutta ja optimaalista suorituskykyä vedessä. Tässä on joitain yleisiä naisten housutyyppejä uimaharjoitteluun :

Uimaleggingsit ovat samanlaisia kuin tavalliset leggingsit, mutta ne on valmistettu nopeasti kuivuvista ja klooria kestävistä materiaaleista. Ne tarjoavat täyden peiton ja ovat ihanteellisia uimareille, jotka haluavat enemmän vaatimattomuutta tai ylimääräistä aurinkosuojaa. Uimaleggingsit tarjoavat erinomaisen joustavuuden ja mahdollistavat laajan liikkeen uintiharjoittelun aikana.
Uimahousut ovat suosittu valinta uimaharjoitteluun, ja ne tarjoavat tasapainon peiton ja liikkumisvapauden välillä. Ne on yleensä valmistettu kevyistä ja vettä hylkivistä kankaista, jotka kuivuvat nopeasti. Uimahousuissa on joustava vyötärönauha ja väljä istuvuus takaavat mukavuuden ja joustavuuden uidessa.
Swim caprit ovat monipuolinen vaihtoehto naisten uintiharjoitteluun. Ne ovat pituudeltaan pidempiä ja ulottuvat tyypillisesti pohkeen puoliväliin tai hieman polven alapuolelle. Swim caprit on valmistettu joustavista ja nopeasti kuivuvista materiaaleista, jotka mahdollistavat helpon liikkumisen vedessä ja sieltä pois. Ne tarjoavat hyvän peiton, ja ne voidaan yhdistää uimahousujen tai ihottumasuojien kanssa täydellisen uimaasun saamiseksi.
Swim sukkahousut , jotka tunnetaan myös nimellä uimaleggingsit tai uimasukkahousut, ovat samanlaisia kuin uimaleggingsit, mutta tarjoavat tiukempaa istuvuutta. Ne on valmistettu joustavista ja hydrodynaamisista materiaaleista, jotka tarjoavat puristusta ja parantavat lihastukea.

Poolopaidat

Poolopaitaa käytetään myös uimavarusteena. Poolopaidat ovat yleensä lyhythihaisia, mutta joissakin on pitkät hihat. Nämä poolopaidat on valmistettu uusimmasta materiaalista, joka antaa uimareille monia etuja, kuten pitää ne lämpimänä ja suojattuna. Paras ompelu antaa niille kestävyyttä rypistymistä ja rypistymistä vastaan. Naisten poolopaidat uimaharjoitteluun ovat monipuolisia ja toimivia vaatteita, jotka tarjoavat mukavuutta, tyyliä ja käytännöllisyyttä. Nämä paidat on suunniteltu erityisesti uimareille ja tarjoavat useita etuja harjoitusten aikana. Naisten uima poolopaidat valmistetaan tyypillisesti kevyistä, hengittävistä ja nopeasti kuivuvista kankaista, kuten polyesterista tai polyesterin ja elastaanin sekoituksesta. Nämä materiaalit varmistavat mukavuuden ja mahdollistavat tehokkaan kosteudenpoiston pitäen uimarin kuivana ja viileänä intensiivisten harjoitusten aikana.

Puserot

Uintiharjoitteluun käytettävät collegepaidat ovat pitkähihaisia midipaitoja, joita naisuimarit käyttävät kylmällä säällä ja jotka on tyypillisesti valmistettu lämpimästä fleecemateriaalista. Neulepaitoja käytetään alkuperäiseen tarkoitukseen rentouttavana urheiluvaatteina.

T paidat

Naisten t paidat uimaharjoitteluun ovat välttämättömiä vaatteita, jotka tarjoavat mukavuutta, joustavuutta ja suorituskykyä uintiharjoitteluun. Nämä t paidat on suunniteltu erityisesti uimareille ja tarjoavat useita etuja. Uintiharjoitteluun suunnitelluissa T paidoissa on joustava koostumus, joka mahdollistaa rajoittamattoman liikkumisen vedessä. Kangas tarjoaa erinomaisen joustavuuden, minkä ansiosta uimarit voivat suorittaa erilaisia lyöntejä ja harjoituksia ilman, että he tuntevat oloaan puristuneeksi. Naisten uima t paidoissa on tyypillisesti rento istuvuus, joka mahdollistaa liikkumisvapauden. Niissä on usein pyöreä kaula tai V kaula aukko ja lyhyet hihat käytön ja tuuletuksen helpottamiseksi. T paidan pituus voi vaihdella lantiopituudesta pidempiin malleihin, jotka tarjoavat lisäpeiton.

Lisää naisten vaatteista:
Naisten vaatteisiin kuuluvat kasvomaskit, alusvaatteet, päähineet, mekot ja aurinkolasit . Voit ostaa näitä tuotteita näiltä merkeiltä: Speedo , Arena , Zone3 , Turbo , TYR ja Adidas .