Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Puvut ja varusteet

Puvut ja varusteet uinti

Löydä laaja valikoima tuotteita Puvut ja varusteet tuotteita henkilölle uinti. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa swiminn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Puvut ja varusteet

n merkit Puvut ja varusteet

Kuinka valita uimapuku ja lisävarusteet?

Valitse uimapuvut , jotka tarjoavat mukavan istuvuuden ja helpottavat liikkumista. Harkitse uimapuvun kangasta, joustavuutta ja rakennetta. Valitse materiaalit, jotka tuntuvat sileiltä ihoa vasten ja tarjoavat riittävästi joustavuutta liikkuvuutta varten.
Määritä ensisijainen toiminta tai tarkoitus, johon aiot käyttää uimapukua . Aiotko uida, ottaa aurinkoa, harrastaa vesiurheilua tai vain levätä uima altaalla? Erilaiset toiminnot voivat vaatia erilaisia uimapukuja . Jos esimerkiksi pidät aktiivisesta uinnista, virtaviivainen yksiosainen tai hyvin istuvat bikinit voivat olla sopivampia. Jos etsit aurinkosuojaa, harkitse uimapukuja UPF kankaalla Ultraviolet Protection Factor tai valitse ihottumasuojia ja uimapaita.
Valitse uimapuku , joka sopii henkilökohtaiseen tyyliisi ja mieltymyksiisi. Harkitse tekijöitä, kuten väriä, kuviota ja muotoilua. Kiinteät värit voivat olla ajattomia ja monipuolisia, kun taas rohkeat printit ja kuviot voivat lisätä eloisan vaikutelman. Löydä tyyli, joka saa sinut tuntemaan olosi itsevarmaksi ja heijastaa yksilöllistä makuasi.

Uimahousut
Uimahousut ovat eräänlainen uima asu, joka on suunniteltu erityisesti uimiseen ja muihin veteen liittyviin aktiviteetteihin. Niitä käyttävät sekä miehet että pojat, ja ne ovat suosittuja valintoja virkistysuinnissa, rantaretkissä ja vesiurheilussa. Uimahousut valmistetaan tyypillisesti kevyistä ja nopeasti kuivuvista materiaaleista, kuten nailonista tai polyesteristä. Nämä kankaat on valittu niiden kyvyn vuoksi irrottaa vettä nopeasti. Käytetyt materiaalit kestävät myös klooria ja suolavettä, mikä auttaa säilyttämään uimahousujen pitkäikäisyyden. Ne ovat tyypillisesti lyhyempiä kuin perinteiset shortsit, ja niissä voi olla joustava vyötärönauha säädettävällä kiristysnyörillä turvallisen ja räätälöidyn istuvuuden takaamiseksi. Joissakin uimahousuissa on myös verkkovuori sisäpuolella, joka antaa lisätukea ja estää läpinäkyvyyden märkinä. Nämä housut tulevat monista eri materiaaleista, kuten nailonista, ja eri merkkisiä uimahousuja tulee markkinoille.

Ihottuman vartijat
Ihosuoja on eräänlainen polyesteristä, nailonista tai muista synteettisistä materiaaleista valmistettu paita, jota käytetään uintitarkoituksiin. Ihottumansuojat suojaavat uimaria naarmujen aiheuttamilta ihottumilta tai pitkäaikaiselta altistumiselta ankarille auringonsäteille auringonsuojavaatteina. Surffaajat käyttävät yleensä suojavaatteita surffaillessaan vuorovedellä tai nauttiessaan rannalla. Käytä ihottumissuojaa vedessä ja vedessä suojataksesi sinua haitallisilta elementeiltä.

Sukat ja saappaat
Uintiin käytettävät sukat ja saappaat on valmistettu vesiystävällisistä materiaaleista ja ne auttavat pitämään jalan rentona ja lämpimänä ulkona kylmässä vedessä. Harjoittelet sitten kylmässä vedessä tai uima altaassa, sukat ja saappaat pitävät jaloistasi mukavia. Eri liikkeissä on saatavilla monia erilaisia uimiseen tarkoitettuja sukkia ja saappaita .

Puvut ja shortsit
Uintipuvut ja shortsit ovat vaatteita, jotka on luotu uimista tai vesileikkejä, kuten sukellusta ja surffausta harjoittaville henkilöille. Miehet, naiset ja lapset voivat käyttää erilaisia pukuja ja shortseja. Uintiin tai vesiurheiluun sopivat puvut ja shortsit on suunniteltu siten, että ne tarjoavat sinulle täydellisen vapauden liikuttaa kehosi osia mukavan kokemuksen takaamiseksi.

T paidat ja liivit
Uimiseen käytettävät t paidat ja liivit ovat tiukkoja paitoja, jotka on valmistettu hengittävästä, UV säteitä estävästä, valmistetusta kankaasta. T paidat ja liivit sopivat erinomaisesti surffaukseen, uintiin ja erilaisiin vesiurheilulajeihin. Ne tarjoavat lisäsuojaa haitallisilta UV säteiltä ja rantahiekan ja karkeiden pintojen naarmuilta.

Lisää puvuista ja varusteista:
Lisää puvuista ja lisävarusteista ovat asusteet, huput, käsivarsien ja jalkojen lämmittimet ja hanskat. Voit ostaa kaikkia näitä tavaramerkeiltä, kuten Arena , Turbo , TYR , Zone3 , Zoggs , Head Swimming , HUUB ja Cressi .