Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Speedo

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet

Noin Speedo
Speedo on maailman johtava ja tunnetuimpia uimapukumerkkejä. Yritys aloitti toimintansa vuonna 1928 Australian Sydneyssä, mutta pääkonttori on nykyään Nottinghamissa, Iso-Britanniassa. Merkin tavoite on tuoda eloa veteen ja veteen. Speedo haluaa innostaa ihmisiä uimaan ja sukeltamaan harjoittelun, kilpailun, kunnon ylläpitämisen tai vaan vain hauskanpidon vuoksi. Sen perustaja Alexander MacRae mullisti tämän alan innovoimalla ja luomalla maailman ensimmäisen villamattoman uimapuvun, joka helpottaa veden alla liikkumista ja suurempaa vapautta.
Tämän innostuksen Speedon uimapukujen suhteen kasvoi, ja ne tulivat parhaimmiksi mahdollistaen suorituskyvyn. Nykyään Speedo on yksi tunnetuimmista merkeistä uimapukujen, silmälasien ja rannekellojen valmistamisessa.

Speedo valmistaa erinomaista laatua uimavarusteita.

Speedo tarjoaa ei pelkästään uimapukuja, vaan myös veten käytettäviä kenkiä ja uimatarvikkeita. Speedon miesten ja naisten uimapuvut ovat maailman parhaimpia. Alunperin Speedo tunnettiin parhaista uimapuvuistaan, mutta merkki on laajentanut valmistusalaansa. Se oli ensimmäinen yritys, joka tuotti uimapukuja nailonmateriaalista, mikä on edelleen suosittua. Nämä uimapuvut on suunniteltu kaikille vartalotyypeille, ja niiden saumattoman istuvuuden ansiosta ne istuvat kuin toinen iho jokaiseen vartalotyyppiin. Laadukas materiaali lisää uimapukujen kestävyyttä.
Tänä päivänä Speedon nimi löytyy laajimmasta valikoimasta korkean suorituskyvyn ja tyylikkäitä uimapukuja miehille, naisille ja jopa lapsille. Speedon bikinit ovat täydellisiä viettämään päivää rannalla, eivätkä vain uima-altailla. Ne ovat erittäin mukavia ja tyylikkäitä ja saatavana eri väreissä ja kuvioissa. Nämä bikinit kuivuvat nopeasti, mikä tekee niistä entistäkin mukavampia päällä.
Vesitiivis Speedon uimapussi pitää kaikki uimavälineet turvassa. Speedon silmälasit on varustettu UV-suojalla, anti-fog-ominaisuudella ja laajalla panoraamanäytöllä silmien ympärillä. Lisäksi Speedo tarjoaa vetokengät, jotka ovat parhaita käytettäväksi veden alla nopean tyhjennyksen ansiosta. Ne ovat yleensä valmistettu verkkokumipohjaisista materiaaleista, jotta vettä voi uida helposti.