up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Turbo

NAISTEN UIMAPUUT

NAISTEN UIMAPUUT

MIESTEN UIMAPUUT

MIESTEN UIMAPUUT

LASTEN UIMAPUUT

LASTEN UIMAPUUT

SUOJALASIT

SUOJALASIT

LAUKUT

LAUKUT

KOULUTUS

KOULUTUS

Osastot

Kuntouinti

Lasten Kengät

Lasten Uimahousut

Lasten Vaatteet

Miesten Kengät

Miesten Uimahousut

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Uimahousut

Naisten Vaatteet

Palautuminen ja Hoito

Tuotemyynti

Uimakassit

Välineet

KAIKKI( Turbo )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Turbo

Turbo on tunnettu uimapukubrändi, joka on mullistanut vesiurheilun maailman huippuluokan muotoilullaan ja poikkeuksellisella suorituskyvyllään. Vuonna 1959 perustetusta Turbosta tuli nopeasti synonyymi laadulle, kestävyydelle ja innovaatioille uimapukuteollisuudessa. Turbo on lujasti sitoutunut vastaamaan ammattiurheilijoiden ja satunnaisten uimareiden vaatimuksiin, joten se on vakiinnuttanut asemansa johtavana maailmanlaajuisena tuotemerkkinä. Turbo on ollut uimapukuinnovaatioiden eturintamassa yli kuuden vuosikymmenen ajan.
Sen sitoutuminen korkealaatuisten, suorituskykyisten uimapukujen valmistukseen on ansainnut brändille uskollisen seuraajan niin ammattiurheilijoiden, uintiharrastajien kuin vapaa-ajan uimareiden keskuudessa. Turbo for Swim -kaupasta löydät Turbo-uimapuvut, Turbo-uimahousut, Turbo-uima-asut ja Turbo-lasit . Urheilijat voivat luottaa brändin horjumattomaan omistautumiseen huippuosaamiseen ja aloittaa vesiharrastuksensa luottavaisin mielin. Löydät kaikki uusimmat ja laadukkaat Turbo- tuotteet verkosta Swiminnistä. Swiminn auttaa sinua löytämään parhaat tuotteet, jotka saavat sinut näyttämään tyylikkäältä ja parantamaan uintikykyäsi samanaikaisesti.

Turbo mullistaa uimapukujen suorituskyvyn

Turbo edustaa uimapukutekniikan huippua. Turbo- tuotteet on valmistettu huolella yksityiskohtiin, ja ne on suunniteltu parantamaan suorituskykyä vedessä. Jokainen Turbo-asu on valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista, jotka tarjoavat erinomaisen kestävyyden ja kloorinkestävyyden, mikä varmistaa, että urheilijat voivat luottaa Turbo-uimapukuihin lukemattomissa harjoituksissa ja kilpailuissa. Turbo-uimapuvut ovat osoitus brändin omistautumisesta erinomaisuuteen. Sekä miehille että naisille suunnitelluissa Turbo-uimapuvuissa on ergonominen muotoilu, joka tarjoaa optimaalisen hydrodynamiikan, jolloin uimarit voivat liukua veden läpi pienellä vastusella. Teknisesti kehittyneiden kankaiden käyttö varmistaa tiukan mutta mukavan istuvuuden, mikä antaa urheilijoille itseluottamusta suoriutua parhaimmillaan.
Turbo-uimahousut ovat suosittu valinta kilpailevien uimarien ja nopeutta ja joustavuutta etusijalle asettavien harrastajien keskuudessa. Nämä tyylikkäät ja muotoon istuvat uimahousut tarjoavat poikkeuksellisen liikkumisvapauden, minkä ansiosta uimarit voivat saavuttaa maksimaalisen tehokkuuden vedessä.Turbo-uintihousut on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka estävät painumista ja haalistumista, mikä varmistaa, että ne säilyttävät muotonsa ja eloisat värinsä myös pitkän käytön jälkeen. Turbo-uimapuvut kattavat laajan valikoiman tuotteita, jotka on suunniteltu palvelemaan erilaisia vesiaktiviteetteja. Yksiosaisista uimapuvuista uimahousuihin Turbo tarjoaa laajan valikoiman kaikkien uimareiden mieltymyksiin ja tarpeisiin. Olipa kyseessä harjoitukset, virkistysuinti tai ammattikilpailut, Turbo-uimapuvut tarjoavat vertaansa vailla olevan mukavuuden, tyylin ja kestävyyden.
Turbolasit ovat välttämätön lisävaruste uimareille, jotka etsivät optimaalista näköä ja silmien suojausta. Edistyksellisten linssitekniikoiden ansiosta, jotka minimoivat häikäisyä ja tarjoavat kristallinkirkkaan näkyvyyden veden alla, Turbo-lasit tarjoavat kilpailuetua urheilijoille kaikissa uintilajeissa. Turvalliseen istuvuuteen ja mukavuuteen suunnitellut Turbo-lasit varmistavat, että uimarit voivat keskittyä suoritukseensa ilman häiriötekijöitä.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje