up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Zoot Märkäpuku Nainen Wahine 1

Zoot Märkäpuku Nainen Wahine 1

plus
Zoot

Zoot Märkäpuku Nainen Wahine 1

Tuotekuvaus Zoot Märkäpuku Nainen Wahine 1

Hienoja hinta laatusuhdetta, uusi uimari cant voittaa Wahine 1. täynnä suorituskykyä ominaisuuksia ja tekniikkaa, Wahine 1 on GLIDEflex uritettu paneelien avulla voit täysin laajentaa keuhkoihin. SCS hydrodynaaminen viimeistely rinnassa ja reisien vähentää kitkaa niin voit mennä nopeammin. Palkkion AQUALIFT kelluvuus paneelit alempi ydin ja taka nostaa lantion laittaa kehon tehokkain uima-asentoon. Suuri arvo on entistä parempi, uusi Zoot Wahine 1.

Ominaisuudet:

Yamamoto GLIDEflex

SCS hydrodynaaminen viimeistely rinnassa ja reisien

AQUALIFT noste paneelit

COMFORTcell Silver 100% Nylon

Vesitiivis kaula SCS kaksinkertainen sulkemisesta

OKD Optimaalinen Kick Suunnittelu

DORSALflex vetoketju

Kestävä Melco nauha ja paikka vahvistuksia

Sukupuoleen liittyviä ergonomisesti muotoiltu paneelien

Mukana käsineet

GLIDEflex:

Uritettu paneelit ohut neopreeni lisää venyttää märkäpuku mahdollisimman keuhkojen laajentumista ja rajoittamaton laajennus.

SCS:

Super Composite Iho on hydrodynaaminen pinnoite, joka pienentää kitkaa, jolloin märkäpuku liukua vettä tehokkaammin.

OKD:

Zoot? S oma jalka kuviointi toimii anatomian uimarit jalkojen lisätä potkia nopeuden taajuus ja tehokkuutta. Yksilöllisen kuvion vähentää jalkojen lihasten väsymistä mahdollistaa vahvemman potkia koko uida.


Juuri nyt, Zoot Märkäpuku Nainen Wahine 1 on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. swiminn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Puvut ja varusteet katalogista Puvut kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Puvut tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Zoot Märkäpuku Nainen Wahine 1

Suositeltu taso
Aloittelija
Hihatyypit
Pitkä
Väri
Musta
Sukupuoli
Naiset
Ikä
Aikuiset
FINA-hyväksytty
Ei
Vetoketjun sijainti
Taka
Suositeltava Käyttötarkoitus
Uinti

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Zoot Märkäpuku Nainen Wahine 1

Hyvä tuote

-

Erittäin hyvä puku, se oli erinomainen tyttärelleni.

Zoot Märkäpuku Nainen Wahine 1

Hyvä laatu

-

Erittäin hyvä tuote. Minä suosittelen.

Zoot Märkäpuku Nainen Wahine 1

Hyvä laatu

-

Kuten vain triatlonille omistetulta merkkituotteelta voidaan odottaa, pukun laatu on sellainen, jota joku vaatii tätä urheilua. Hinta / laatu - suosittelen 5 *.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up