up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Αρχική σελίδα

Εμπορεύματα κολύμβηση

Εμπορεύματα κολύμβηση

Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων Εμπορεύματα για κολύμβηση. Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στο swiminn. Γρήγορη αποστολή και ασφαλής πληρωμή.

Προτεινόμενα προϊόντα σε Εμπορεύματα

Οι μάρκες της Εμπορεύματα

Ιδέες για δώρα για κολυμβητές

Κούπες

Οι κούπες είναι από τις καλύτερες επιλογές αν θέλετε να κάνετε δώρο σε κάποιον που αγαπά το κολύμπι. Οι κούπες χρησιμοποιούνται για την κατανάλωση πολλών υγρών όπως γάλα, τσάι και καφές. Αν ένας κολυμβητής είναι λάτρης του τσαγιού ή του καφέ τότε μπορείς να του το επιλέξεις ως δώρο και να τον κάνεις χαρούμενο. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά υλικά για τις κούπες διαθέσιμα όπως κεραμικά ή γυαλί. Μπορείτε να αγοράσετε κούπες από Turbo , Zoggs , Kruskis και Madwave .
Τα κεραμικά είναι μια διαδεδομένη επιλογή για κούπες, καθώς διατηρούν τη θερμότητα και είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον από άλλα υλικά. Όταν αντιστοιχούν σε άλλα υλικά, τα κεραμικά είναι λιγότερο δαπανηρά, πιο βολικά και έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα.

Παιχνίδια

Εάν ο κολυμβητής είναι ένα παιδί για το οποίο σκέφτεστε να επιλέξετε ένα δώρο, τότε τα παιχνίδια είναι η καλύτερη επιλογή. Τα παιχνίδια που σχετίζονται με το κολύμπι είναι μια καλή ιδέα για δώρο. Τα παιχνίδια για τα παιδιά που τους αρέσει το κολύμπι είναι για παράδειγμα χυλοπίτες από αφρό, πλωτήρες και φιγούρες θαλάσσιων ζώων.
Τα παιχνίδια και οι μπάλες υδατοσφαίρισης για παιδιά μπορούν να προσθέσουν ένα στοιχείο διασκέδασης και ενθουσιασμού στις δραστηριότητες κολύμβησης. Είτε το παιδί σας μαθαίνει να κολυμπά είτε απολαμβάνει ήδη το νερό, αυτά τα παιχνίδια μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία του και να βοηθήσουν στην ανάπτυξη σημαντικών δεξιοτήτων κολύμβησης.
παιχνίδια και μπάλες νερού και ενθαρρύνετε τα παιδιά να συμμετέχουν σε ενεργό παιχνίδι ενώ βρίσκονται στο νερό. Μπορούν να απολαύσουν το να ρίχνουν, να πιάνουν και να πασάρουν την μπάλα, κάτι που βοηθά στη βελτίωση του συντονισμού χεριού ματιού, των κινητικών δεξιοτήτων και της συνολικής φυσικής τους κατάστασης.
Το παιχνίδι με παιχνίδια και μπάλες νερού μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση στο νερό. Καθώς αλληλεπιδρούν με τα παιχνίδια, γίνονται πιο άνετα στο νερό και αναπτύσσουν μια ισχυρότερη αίσθηση ισορροπίας και ελέγχου. Τα παιχνίδια και οι μπάλες νερού προσθέτουν ένα στοιχείο ενθουσιασμού και απόλαυσης στις συνεδρίες κολύμβησης. Κάνουν το κολύμπι πιο ελκυστικό και διασκεδαστικό για τα παιδιά, παρακινώντας τα να περνούν περισσότερο χρόνο στο νερό και να αναπτύξουν μια δια βίου αγάπη για το κολύμπι.
Όταν επιλέγετε παιχνίδια και μπάλες νερού , δώστε προτεραιότητα στην ασφάλεια. Επιλέξτε παιχνίδια που είναι ειδικά σχεδιασμένα για χρήση νερού και κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά. Βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλα για την ηλικία τους και ότι δεν ενέχουν κίνδυνο πνιγμού.

Κοσμήματα

Επιλέξτε κοσμήματα κατασκευασμένα από υλικά που είναι ανθεκτικά στη φθορά του νερού, όπως ανοξείδωτο ατσάλι, τιτάνιο ή σιλικόνη. Αυτά τα υλικά είναι ανθεκτικά, ανθεκτικά στη διάβρωση και μπορούν να αντέξουν την έκθεση στο νερό, το χλώριο και το αλμυρό νερό. Αναζητήστε κοσμήματα που φέρουν ρητή ετικέτα ως αδιάβροχα ή αδιάβροχα. Αυτά τα κομμάτια έχουν σχεδιαστεί για να χειρίζονται τη συνεχή έκθεση στο νερό και να διατηρούν την ακεραιότητά τους ακόμη και κατά τη διάρκεια έντονης κολύμβησης ή θαλάσσιων σπορ. Επιλέξτε κοσμήματα με ασφαλή κουμπώματα ή κλείσιμο για να αποτρέψετε την τυχαία απώλεια κατά την κολύμβηση. Τα μαγνητικά κουμπώματα ή τα κουμπώματα είναι εξαιρετικές επιλογές καθώς παρέχουν πρόσθετη ασφάλεια και ηρεμία.
Επιλέξτε κοσμήματα που καθαρίζονται και συντηρούνται εύκολα. Αναζητήστε κομμάτια που μπορούν εύκολα να ξεπλυθούν με γλυκό νερό μετά το κολύμπι για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα ή χημικές ουσίες. Τα κοσμήματα για τους λάτρεις της κολύμβησης μπορούν να αποτελέσουν προέκταση του προσωπικού στυλ και της ατομικότητας. Αναζητήστε κομμάτια που αντικατοπτρίζουν τις προτιμήσεις σας, όπως σχέδια με ναυτικά θέματα, υδάτινα μοτίβα ή σύμβολα που αντηχούν με την αγάπη σας για τα θαλάσσια σπορ. Εκφράστε το πάθος σας για την κολύμβηση μέσα από τα κοσμήματα της επιλογής σας.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Κλείσιμο