up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Αρχική σελίδα

Εξοπλισμός κολύμβηση

Εξοπλισμός κολύμβηση

Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων Εξοπλισμός για κολύμβηση. Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στο swiminn. Γρήγορη αποστολή και ασφαλής πληρωμή.

Προτεινόμενα προϊόντα σε Εξοπλισμός

Οι μάρκες της Εξοπλισμός

Πώς να επιλέξετε εξοπλισμό κολύμβησης;

Μεγάλα ματογυαλιά

Τα γυαλιά για καταδύσεις παίζουν ουσιαστικό ρόλο στην κολύμβηση. Αυτά τα γυαλιά προστατεύουν τα μάτια σας από την ενόχληση. Βοηθά τους δύτες να βλέπουν καλά όταν βυθίζονται. Βλέποντας καλύτερα βυθισμένους, επιτρέπει στους δύτες να γνωρίζουν το περιβάλλον τους. Κάνει επίσης τα μάτια των δυτών να αισθάνονται άνετα και προστατευμένα κάτω από το νερό. Η χρήση αυτών των γυαλιών κατάδυσης αποτρέπει κάθε τραυματισμό στα μάτια σας.

Μάσκες

Οι μάσκες για ολόκληρο το πρόσωπο για κολύμπι είναι ασφαλείς και βολικές για εκδρομές με αναπνευστήρα. Μια μάσκα για κολύμπι, γνωστή και ως μάσκα κολύμβησης ή γυαλιά κολύμβησης , είναι μια προστατευτική συσκευή γυαλιών που έχει σχεδιαστεί για να φοριέται ενώ κολυμπάτε ή συμμετέχετε σε θαλάσσιες δραστηριότητες. Χρησιμοποιείται κυρίως για την ενίσχυση της υποβρύχιας όρασης, την προστασία των ματιών από το νερό και το χλώριο και τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας κολύμβησης. Ο ιμάντας της μάσκας μπορεί να τροποποιηθεί ώστε να ταιριάζει στο κεφάλι του δύτη.

Κλιπ μύτης

Τα κλιπ μύτης του κολυμβητή χρησιμοποιούνται για να συγκρατούν το νερό έξω από τη μύτη στο εξωτερικό όπου υπάρχει μικρή πίεση νερού. Καθώς ένας ελεύθερος δύτης κατεβαίνει βαθύτερα, η πίεση του νερού αυξάνεται. Στα δέκα περίπου μέτρα η δύναμη του νερού είναι διπλή σε σχέση με το στρες της ατμόσφαιρας στο επίπεδο του ωκεανού, αυξάνοντας με περαιτέρω βάθος. Οι δύτες πρέπει να μπορούν να σέρνουν αποτελεσματικά τα κλιπ μύτης.

Σκουπάκια κολύμβησης

Το σκουφάκι κολύμβησης είναι ένα σφιχτό κάλυμμα κεφαλής που έχει σχεδιαστεί για να φοριέται από τους κολυμβητές. Είναι κατασκευασμένο από ελαστικό, αδιάβροχο υλικό, συνήθως λάτεξ ή σιλικόνη. Τα σκουφάκια κολύμβησης εξυπηρετούν διάφορους σκοπούς, όπως:

Για την προστασία των μαλλιών από το χλώριο, το αλμυρό νερό και άλλες χημικές ουσίες στην πισίνα ή στο ανοιχτό νερό. Δημιουργεί ένα φράγμα μεταξύ της τρίχας και του νερού, μειώνοντας την πιθανή ζημιά που προκαλείται από την παρατεταμένη έκθεση σε αυτά τα στοιχεία.
Το να φοράτε ένα σκουφάκι κολύμβησης μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της υδροδυναμικής στο νερό μειώνοντας την αντίσταση. Η λεία επιφάνεια του καπακιού επιτρέπει στο νερό να ρέει πιο εύκολα γύρω από το κεφάλι, ενισχύοντας την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα.
Τα σκουφάκια κολύμβησης χρησιμοποιούνται συνήθως σε δημόσιες πισίνες και στην ανταγωνιστική κολύμβηση για τη διατήρηση των προτύπων υγιεινής. Τα καπέλα βοηθούν να κρατηθούν τα μαλλιά περιορισμένα και ελαχιστοποιούν την πτώση των χαλαρών μαλλιών στο νερό, η οποία μπορεί να φράξει τα φίλτρα και να επηρεάσει την ποιότητα του νερού.

Ωτοασπίδες κολύμβησης

Οι ωτοασπίδες κολύμβησης είναι συσκευές σχεδιασμένες να προστατεύουν τα αυτιά από το νερό ενώ κολυμπούν ή συμμετέχουν σε θαλάσσιες δραστηριότητες. Είναι μικρά, συνήθως κατασκευασμένα από σιλικόνη ή άλλα αδιάβροχα υλικά και εφαρμόζουν άνετα στον ακουστικό πόρο. Οι ωτοασπίδες κολύμβησης εξυπηρετούν διάφορους σκοπούς:

Η κύρια λειτουργία των ωτοασπίδων κολύμβησης είναι να εμποδίζουν το νερό να εισέλθει στον ακουστικό πόρο. Δημιουργούν ένα σφράγισμα που βοηθά να διατηρούνται τα αυτιά στεγνά, μειώνοντας τον κίνδυνο μολύνσεων των αυτιών.
Τα ωτοασπίδες κολύμβησης μπορούν να βοηθήσουν στην εξισορρόπηση της πίεσης μέσα στο αυτί κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων όπως η κατάδυση ή το κολύμπι σε μεγαλύτερα βάθη. Βοηθούν στη διατήρηση της ισορροπίας και στην πρόληψη της ενόχλησης ή πιθανής βλάβης που προκαλείται από αλλαγές πίεσης. Τα ωτοασπίδες μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των επιπτώσεων των δυνατών ή ενοχλητικών θορύβων σε περιβάλλοντα κολύμβησης, όπως πολυσύχναστες πισίνες ή δυνατές δραστηριότητες στο νερό.

Περισσότερα για τον εξοπλισμό κολύμβησης:

Τα αξεσουάρ, οι πετσέτες και η αντιομίχλη είναι τα βασικά μέρη του εξοπλισμού κολύμβησης. Μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα αξεσουάρ εξοπλισμού κολύμβησης από αυτές τις μάρκες: Speedo , Arena , Zone3 , TYR , Turbo , Bestway και Cressi . Οι πετσέτες είναι φορητές και ιδιαίτερα απορροφητικές στο νερό, επιτρέποντας στους δύτες να ξεραθούν γρήγορα. Αυτά τα μπουφάν είναι ένα προσαρμόσιμο κομμάτι θερμικού κιτ, για δύτες. Αυτά τα παντελόνια νεοπρενίου για καταδύσεις είναι κατασκευασμένα από αδιαπέραστο υλικό.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Κλείσιμο