up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Αρχική σελίδα

Προπόνηση κολύμβηση

Προπόνηση κολύμβηση

Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων Προπόνηση για κολύμβηση. Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στο swiminn. Γρήγορη αποστολή και ασφαλής πληρωμή.

Προτεινόμενα προϊόντα σε Προπόνηση

Οι μάρκες της Προπόνηση

Πώς να επιλέξετε εξοπλισμό κολύμβησης για αρχάριους;

Aquagym
Το Aquagym , γνωστό και ως αερόμπικ στο νερό ή γυμναστική στο νερό, είναι μια μορφή άσκησης που πραγματοποιείται σε μια πισίνα. Περιλαμβάνει την εκτέλεση διαφόρων αερόβιων ασκήσεων και ασκήσεων αντίστασης στο νερό υπό την καθοδήγηση εκπαιδευμένου εκπαιδευτή. Το Aquagym συνδυάζει τα οφέλη της αντίστασης στο νερό με τις αρχές της παραδοσιακής αεροβικής και γυμναστικής. Η άνωση του νερού μειώνει τις επιπτώσεις στις αρθρώσεις, καθιστώντας το μια επιλογή άσκησης χαμηλής πρόσκρουσης κατάλληλη για άτομα όλων των ηλικιών και επιπέδων φυσικής κατάστασης.

Πτερύγια
Τα πτερύγια κολύμβησης είναι εξειδικευμένα αξεσουάρ κολύμβησης που φοριούνται στα πόδια για να ενισχύσουν την πρόωση και την ταχύτητα στο νερό. Συνήθως κατασκευάζονται από καουτσούκ ή σιλικόνη και διαθέτουν σχέδιο που μοιάζει με λεπίδα που εκτείνεται από τη φτέρνα μέχρι την άκρη των δακτύλων.
Ο κύριος σκοπός των πτερυγίων κολύμβησης είναι να αυξήσουν την επιφάνεια του ποδιού και να παρέχουν πρόσθετη ώθηση και δύναμη με κάθε λάκτισμα. Όταν φοριούνται, τα πτερύγια διευρύνουν αποτελεσματικά το μέγεθος του ποδιού, επιτρέποντας στους κολυμβητές να μετακινούν περισσότερο νερό και να παράγουν μεγαλύτερη πρόωση. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα κατά τη διάρκεια της κολύμβησης.

Πλωτήρες
Οι πλωτήρες κολύμβησης είναι πλευστά αντικείμενα που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τα άτομα να διατηρήσουν την άνωση και τη σταθερότητα στο νερό. Χρησιμοποιούνται συνήθως στην κολύμβηση, τα θαλάσσια σπορ και τις υδάτινες δραστηριότητες για διάφορους σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας, της εκμάθησης κολύμβησης και της προπόνησης φυσικής κατάστασης.

Σημαντήρες έλξης κολύμβησης
Οι σημαδούρες έλξης κολύμβησης είναι δημοφιλή βοηθήματα προπόνησης που χρησιμοποιούνται από κολυμβητές όλων των επιπέδων για να απομονώνουν και να ενισχύουν το πάνω μέρος του σώματος ενώ κολυμπούν. Είναι πλευστικές συσκευές συνήθως κατασκευασμένες από αφρό ή φουσκωτά υλικά, σε σχήμα οκτώ ή κλεψύδρα. Οι σημαντήρες έλξης τοποθετούνται ανάμεσα στα πόδια, συγκεκριμένα στην περιοχή πάνω από τους μηρούς, για να παρέχουν άνωση και να κρατούν τα πόδια στην επιφάνεια. Ο κύριος σκοπός μιας σημαδούρας έλξης κολύμβησης είναι να ενισχύσει τη δύναμη του άνω σώματος και των χεριών ακινητοποιώντας τα πόδια. Εξαλείφοντας την ανάγκη να κλωτσάνε για πρόωση, οι κολυμβητές μπορούν να επικεντρωθούν αποκλειστικά στις κινήσεις του άνω μέρους του σώματός τους, όπως τα χτυπήματα των χεριών και η περιστροφή του κορμού. Αυτή η απομόνωση επιτρέπει στους κολυμβητές να αναπτύξουν και να βελτιώσουν την τεχνική τους στο τράβηγμα, να αυξήσουν την αντοχή του άνω μέρους του σώματος και να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα της κολύμβησης.

Μονοφίνες
Τα μονόπτερα κολύμβησης είναι εξειδικευμένα πτερύγια κολύμβησης που έχουν σχεδιαστεί για να ενώνουν και τα δύο πόδια σε μια ενιαία δομή που μοιάζει με πτερύγιο. Συχνά χρησιμοποιούνται στην αγωνιστική κολύμβηση, τη συγχρονισμένη κολύμβηση και την ψυχαγωγική κολύμβηση για την ενίσχυση της πρόωσης και της τεχνικής κολύμβησης.
Ένα μονόπτερο κολύμβησης αποτελείται συνήθως από ένα μεγάλο πτερύγιο φτιαγμένο από ελαφριά και εύκαμπτα υλικά όπως υαλοβάμβακα ή πλαστικό. Τα πόδια του κολυμβητή εισάγονται στις τσέπες των ποδιών που βρίσκονται στη βάση του πτερυγίου και χρησιμοποιούνται ιμάντες ή κάλτσες από νεοπρένιο για τη στερέωση των ποδιών στη θέση τους.

Αναπνευστήρες
Οι αναπνευστήρες κολύμβησης είναι εξειδικευμένες συσκευές προπόνησης που χρησιμοποιούνται από τους κολυμβητές για να βελτιώσουν την τεχνική, την αποτελεσματικότητά τους και τη συνολική τους απόδοση στο νερό. Αυτά τα αναπνευστήρες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για κολύμπι και διαφέρουν από τα κανονικά αναπνευστήρες που χρησιμοποιούνται για κολύμβηση με αναπνευστήρα ή καταδύσεις.
Ένας αναπνευστήρας έλξης κολύμβησης αποτελείται από έναν σωλήνα που εκτείνεται πάνω από την επιφάνεια του νερού, επιτρέποντας στους κολυμβητές να αναπνέουν χωρίς να γυρίσουν το κεφάλι τους στο πλάι ή να το σηκώσουν έξω από το νερό. Ο σωλήνας αναπνευστήρα είναι προσαρτημένος σε έναν ιμάντα κεφαλής ή κάλυμμα κολύμβησης για να το στερεώσει στη θέση του, αφήνοντας το στόμα και τη μύτη του κολυμβητή ελεύθερα για αναπνοή.

Κουπιά κολύμβησης
Τα κουπιά κολύμβησης είναι οι συσκευές που χρησιμοποιούν οι κολυμβητές κατά την προπόνηση. Αποτελείται από μια εύκαμπτη επένδυση που φοριέται πάνω από το χέρι του κολυμβητή και δένεται στο πίσω μέρος του χεριού του κολυμβητή με ρυθμιζόμενα κορδόνια. Το κουπί συνήθως τρυπιέται με σχέδιο οπών.

Αγωνιστικές ζώνες και τσιπ ιμάντες για κολύμπι
Οι ζώνες αγώνων και οι ζώνες τσιπ είναι τα δύο πολύτιμα εργαλεία που εκτιμούν την εκτέλεσή σας. Η ταινία Chip συνήθως συνδέεται με τον αστράγαλο. Η ζώνη αγώνα χρησιμοποιείται για να φοράτε στο πίσω μέρος για να υπολογίσετε την απόδοσή σας.

Περισσότερα για την προπόνηση:
Τα περισσότερα σχετικά με την προπόνηση περιλαμβάνουν αξεσουάρ, μπουκάλια, παντελόνια πλευστότητας, στολές έλξης, κάλτσες, νουντλς πισίνας, σανίδες και γάντια κορδονιών. Οι επωνυμίες που προσφέρουν όλα αυτά τα είδη εκπαίδευσης είναι Arena , Turbo , Speedo , Adidas και TYR .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Κλείσιμο