up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Αρχική σελίδα

Ανάκτηση και φροντίδα κολύμβηση

Ανάκτηση και φροντίδα κολύμβηση

Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων Ανάκτηση και φροντίδα για κολύμβηση. Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στο swiminn. Γρήγορη αποστολή και ασφαλής πληρωμή.

Προτεινόμενα προϊόντα σε Ανάκτηση και φροντίδα

Οι μάρκες της Ανάκτηση και φροντίδα

Τι βοηθάει τους πόνους των μυών μετά το κολύμπι;

Προστατευτικά αρθρώσεων

Το όφελος των αρθρικών προστατευτικών έχει επαληθευτεί ότι είναι επαρκές για την αποκάλυψη των πονεμένων μυών και μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από τον πόνο, το πρήξιμο και την πίεση στους μύες κατά τη διάρκεια άθλησης ή σωματικής δραστηριότητας. Τα αρθρικά προστατευτικά χρησιμοποιούνται από τους αθλητές στα γόνατά τους για να τα διατηρούν καλυμμένα έναντι βλάβης σε περίπτωση πτώσης ή χτυπήματος. Τα αρθρικά προστατευτικά χρησιμοποιούνται για τη συγκράτηση καταγμάτων και τραυματισμών.

Ηλεκτροδιεγέρτες

Οι ηλεκτροδιεγέρτες , γνωστοί και ως συσκευές ηλεκτρικής μυϊκής διέγερσης EMS, είναι συσκευές που χρησιμοποιούν ηλεκτρικές ώσεις για να διεγείρουν τις συσπάσεις των μυών. Έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν στην προπόνηση των μυών, την αποκατάσταση, την αποκατάσταση και τη φυσικοθεραπεία. Οι ηλεκτροδιεγέρτες λειτουργούν στέλνοντας ηλεκτρικούς παλμούς μέσω ηλεκτροδίων που τοποθετούνται στο δέρμα, τα οποία στη συνέχεια ενεργοποιούν τους υποκείμενους μύες. Οι ηλεκτρικές ώσεις που παράγονται από ηλεκτροδιεγέρτες μιμούνται τα φυσικά ηλεκτρικά σήματα που παράγονται από το κεντρικό νευρικό σύστημα για την ενεργοποίηση των μυϊκών ινών. Με την τόνωση των μυών, η ηλεκτροδιέγερση μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της μυϊκής δύναμης, της αντοχής και του τόνου. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση του μυϊκού πόνου και στην προώθηση της κυκλοφορίας του αίματος, βοηθώντας στην αποκατάσταση των μυών μετά από έντονες προπονήσεις ή τραυματισμούς.

Πρώτες βοήθειες

Οι πρώτες βοήθειες περιέχουν γενικά μια ποικιλία βασικών ειδών που θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση γρατσουνιών, κηλίδων και βλαβών, όπως διαστρέμματα και κοψίματα. Ένα κιτ πρώτων βοηθειών είναι μια συλλογή ιατρικών προμηθειών και εξοπλισμού που χρησιμοποιείται για την παροχή αρχικής ιατρικής περίθαλψης σε περίπτωση τραυματισμού, ασθένειας ή κατάστασης έκτακτης ανάγκης. Έχει σχεδιαστεί για να είναι εύκολα προσβάσιμο και περιέχει μια σειρά από βασικά είδη για την αντιμετώπιση κοινών τραυματισμών ή ιατρικών καταστάσεων. Τα περιεχόμενα ενός κιτ πρώτων βοηθειών μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την προβλεπόμενη χρήση, αλλά υπάρχουν ορισμένα βασικά είδη που βρίσκονται συνήθως στα περισσότερα κιτ.

Έξυπνη ζυγαριά

Τα μέτρα διάταξης του σώματος περιλαμβάνουν σωματικό λίπος, μυϊκή μάζα, αφθονία πρωτεϊνών και καρδιακό ρυθμό. Με την πάροδο του χρόνου ο χρήστης μπορεί να παρατηρήσει, ειδικότερα, τα αποτελέσματα του προγράμματος απώλειας βάρους ή ευεξίας. Μια έξυπνη ζυγαριά, γνωστή και ως συνδεδεμένη ή ψηφιακή ζυγαριά, είναι ένας τύπος ζυγαριάς που χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία για να παρέχει πρόσθετη λειτουργικότητα πέρα από την απλή μέτρηση του σωματικού βάρους. Έχει σχεδιαστεί για να συνδέεται με smartphone, tablet ή άλλες συσκευές μέσω Bluetooth ή Wi Fi, επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν και να αναλύουν το βάρος τους και άλλες μετρήσεις σύστασης σώματος. Αυτές οι ζυγαριές χρησιμοποιούν συνήθως την τεχνολογία ανάλυσης βιοηλεκτρικής σύνθετης αντίστασης BIA για τη μέτρηση όχι μόνο του βάρους αλλά και άλλων μετρήσεων της σωματικής σύστασης, όπως το ποσοστό σωματικού λίπους, η μυϊκή μάζα, η οστική πυκνότητα, το βάρος νερού και άλλα.

Αυτομασάζ και πρεσοθεραπεία

Το αυτο μασάζ και η πρεσοθεραπεία είναι δύο τεχνικές που χρησιμοποιούνται για θεραπευτικούς σκοπούς, ιδιαίτερα στους τομείς της μυϊκής χαλάρωσης, της ανακούφισης από τον πόνο και της βελτίωσης της κυκλοφορίας.
Το αυτομασάζ, όπως υποδηλώνει το όνομα, περιλαμβάνει τη χρήση χεριών, δακτύλων ή ειδικών εργαλείων για την άσκηση πίεσης και τον χειρισμό των μαλακών ιστών σε διάφορα μέρη του σώματος. Οι τεχνικές αυτομασάζ μπορούν να στοχεύσουν συγκεκριμένες περιοχές έντασης, πόνου ή δυσφορίας, όπως ο λαιμός, οι ώμοι, η πλάτη, τα χέρια ή τα πόδια. Η πίεση που ασκείται κατά τη διάρκεια του αυτομασάζ μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση της μυϊκής έντασης, στην αύξηση της ροής του αίματος και στην ανακούφιση του στρες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικές τεχνικές όπως ζύμωμα, κυκλικές κινήσεις ή απαλές κινήσεις ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η πρεσοθεραπεία , γνωστή και ως θεραπεία με πνευματική συμπίεση, είναι μια θεραπεία που περιλαμβάνει την εφαρμογή ελεγχόμενης πίεσης στα άκρα ή σε συγκεκριμένα μέρη του σώματος χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες συσκευές. Αυτές οι συσκευές αποτελούνται συνήθως από φουσκωτούς θαλάμους ή μανίκια που τυλίγονται γύρω από την περιοχή που πρόκειται να υποβληθεί σε θεραπεία. Οι θάλαμοι φουσκώνουν και ξεφουσκώνουν διαδοχικά, δημιουργώντας ένα απαλό μασάζ που διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου.

Περισσότερα για την αποκατάσταση και τη φροντίδα:

Περισσότερα σχετικά με την αποκατάσταση και τη φροντίδα περιλαμβάνουν ταινία, προσωπική φροντίδα, αθλητικές κρέμες, ρολά και μπάλες μασάζ . Μπορείτε να αγοράσετε όλα αυτά τα προϊόντα αποκατάστασης και φροντίδας από τα Zone3 , Turbo , Sailfish , Garmin , Softee και Madwave .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Κλείσιμο