Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Zwembaden

Zwembaden zwemmen

Vind een breed scala aan Zwembaden-producten voor zwemmen. Ontdek de beste deals bij swiminn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Zwembaden

Merken in Zwembaden

Selecteren en installeren van een opzetzwembad

Airconditioning

Een airconditioningsysteem voor een zwembad verwijst naar een zwembadkoelsysteem dat helpt de temperatuur van het zwembadwater te reguleren en op een comfortabel niveau te houden. Het is ontworpen om het zwembadwater af te koelen tijdens warm weer of in regio´s met hoge omgevingstemperaturen, waardoor gebruikers een aangenamere zwemervaring krijgen.

Apparatuur

De uitrusting voor het installeren van bovengrondse zwembaden omvat veel verschillende dingen. Op de markt zijn uitrustingssets verkrijgbaar voor het installeren van zwembaden. De meeste kits bevatten de standaard zwembadrand, basisrail, bovenste plank en staven, de voering, pomp en filter en een ladder.

Filtratie

Voor de filtratie van het zwembad staan de tools die gebruikt worden bekend als filters. Een zwembadfilter is een essentieel onderdeel van het circulatiesysteem van een zwembad dat onzuiverheden en vuil uit het water helpt verwijderen. Het speelt een cruciale rol bij het behoud van de reinheid en helderheid van het zwembadwater. De primaire functie van een zwembadfilter is het opvangen en vasthouden van verontreinigingen zoals vuil, bladeren, insecten, olie en andere deeltjes die in het zwembad terechtkomen. Het voorkomt dat deze onzuiverheden terug in het zwembad circuleren, zodat het water schoon en veilig blijft om in te zwemmen.

Opblaasbare zwembaden

Opblaasbare zwembaden zijn draagbare en tijdelijke zwembaden die zijn gemaakt van PVC of andere duurzame kunststoffen. Deze zwembaden zijn ontworpen om met lucht te worden opgeblazen en bieden een snelle en handige optie om een zwembadachtige omgeving te creëren in uw achtertuin of buitenruimte. Opblaasbare zwembaden zijn er in verschillende maten, vormen en ontwerpen, variërend van kleine peuterbaden voor kinderen tot grotere zwembaden die plaats bieden aan meerdere volwassenen. Ze hebben meestal luchtkamers of compartimenten die moeten worden opgeblazen met een luchtpomp. Eenmaal opgeblazen, worden de wanden en de bodem van het zwembad stijf, waardoor het water kan vasthouden om te zwemmen en te spelen. Deze zwembaden zijn populair vanwege hun betaalbaarheid, installatiegemak en draagbaarheid. Ze kunnen gemakkelijk leeglopen en worden opgeborgen wanneer ze niet worden gebruikt, waardoor ze een handige optie zijn voor diegenen die een tijdelijke zwembadoplossing willen of beperkte ruimte hebben. Opblaasbare zwembaden zijn vaak een populaire keuze voor gezinnen met kinderen of voor degenen die willen genieten van een verfrissende duik in hun achtertuin zonder de kosten en duurzaamheid van een ingegraven of bovengronds zwembad.

Stalen zwembad

Een stalen zwembad verwijst naar een type zwembadconstructie waarbij stalen panelen worden gebruikt als het primaire structurele onderdeel. Stalen zwembaden staan bekend om hun sterkte, duurzaamheid en lange levensduur. Ze worden vaak gekozen als alternatief voor traditionele zwembaden van beton of glasvezel.
In een stalen zwembad zijn de wanden van het zwembad opgebouwd uit stalen panelen, meestal gemaakt van gegalvaniseerd staal of roestvrij staal. Deze panelen zijn ontworpen om de druk van het water in het zwembad te weerstaan en bieden structurele ondersteuning aan de algehele integriteit van het zwembad .
Een van de voordelen van stalen zwembaden is hun veelzijdigheid in ontwerp. De stalen panelen kunnen eenvoudig in verschillende vormen worden gevormd, waardoor maatwerk en flexibiliteit bij het ontwerpen van het zwembad mogelijk is. Bovendien zijn stalen zwembaden relatief snel te installeren in vergelijking met andere zwembadtypes, omdat de panelen off site kunnen worden geprefabriceerd en vervolgens ter plaatse kunnen worden gemonteerd.

Buisvormige zwembaden

Buiszwembaden , ook wel frame zwembaden of metalen frame zwembaden genoemd, zijn opzetzwembaden die zijn opgebouwd uit een frame van metalen of PVC buizen. Deze zwembaden zijn populair vanwege hun installatiegemak en veelzijdigheid. Buisvormige zwembaden bestaan uit een stevig frame van metalen of PVC buizen die met elkaar zijn verbonden om de omtrek van het zwembad te vormen. De buizen worden meestal bij elkaar gehouden met behulp van connectoren of verbindingen, waardoor een stabiele en duurzame structuur ontstaat. De zwembadwanden worden vervolgens aan het frame bevestigd, meestal gemaakt van duurzaam PVC of versterkte stoffen.
Deze zwembaden zijn er in verschillende vormen en maten, waaronder rond, rechthoekig en ovaal, die voldoen aan verschillende voorkeuren en beschikbare ruimte. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende hoogtes, waardoor verschillende waterdieptes mogelijk zijn. Een van de belangrijkste voordelen van buisvormige zwembaden is hun eenvoudige installatieproces. Ze kunnen worden opgezet zonder uitgebreide graafwerkzaamheden of complexe bouwwerkzaamheden.

Meer over zwembaden:

Het meer over zwembaden omvat accessoires en onderdelen, schoonmaak, meubels, beschermers en afdekkingen. U kunt al deze benodigdheden voor het installeren van het bovengrondse zwembad kopen van merken als Speedo , Intex , Gre , Aktive , Zoggs , Bestway , en Head Swimming .